Umut bağlamamlym umut bağlamamalym 👉👈
Aynen aynen.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUmut bağlamamlym umut bağlamamalym 👉👈
Aynen aynen.
Dediğim gibi blokaj geliyor.
Ulan gfs umut tacirliği yapıyorsu, hemde yeni yıl girişinde ![]()
Beklediğim gibi değilmiş ben daha yüksek bekliyordum yani sonuç olarak rakımı çok yüksek dağdayz bildiğin yani değişik
Teşekkürler hocam cevap için.
Hocam 850 hpa sıcakları 1500 metre civarını gösterir. Rica ederim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Benim merak ettiğim bişey var bilgisi olan bı arkadaş cevaplarsa sevinirim
Niğde'nin 1500 küsur rakımı var 850hpa da kaç izotermi kar yağışı için uygundur?
0 ile -2 izotermi arası yeterlidir hocam.
Gfs yine kafamızı karstryorsun
Sever o işleri umut vermek onun işi. ![]()
Serum yediğim kolumla size paylaşım yapıyorum.Lütfen bugün afrikacıyı bir kenara bırakalım =D
Geçmiş Olsun.
Ufak bir ayrıntı ile blokaj ihitmali bile var.
970 lik İzlanda iş çıkarmada bari. Azor'da 1030 bakalım fena bir kapışma olacak gibi. ![]()
En iyi tutturan google havadurumu :)) + 7 derece sapma var anlık mgm de geçen günde tam tersi 10 derece tahminden düşüktü bu tahmini yapanlar biraz utanır bir uğursuzluk var ama odur oo famke toprağım :))
Mgm istasyonlarını görseniz in cin top oynuyor ben bir tanesine gittim terkedilmiş kasabada ki evler gibi. Bu sıcaklık hataları normaldir. Hatalı bile olsa o verilerin geldiklerine dua edelim. ![]()
Bu GfS'nin 90h sonrası bakılmaz da neyse sinerji olsun bakalım. ![]()
Ural bölgesindeki çakma sibirya yb umarım tez zamanda yok olur.Zira kendileri izlandanın ters ikizi gibi geldimi gitmek bilmiyor.
Soğuklar üzerimizde hapsoldu hocam, ya Grönland yb si yada Ural yükseği mahvediyor ikisi zaten.
Hatalı mı paylaştım?
Hata modelde sende değil saadet.
1015'lik ab var en azından yağış olsun bari.
İzlanda örümceği aktif, Azor bizim üzerimizden yükselmeye çalışıyor.