Whisper abi, Âmin inşallah.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kendi Fikrimce;
Lewandowski Almanya milli takımını seçseydi, sadece bireysel değil milli takımlar düzeyinde de harika bir kariyeri olabilirdi.
-
12.4 dü
13.9 filan değiştim düzenleme olduğunu göremeyen var mı
Bende gözüküyor.
-
Ortak özelliğimiz var
Sen yap, yanarsak hep beraber başkan. =D
-
Belki şampiyon olamam ama bazılarını şampiyonluktan edebilirm 😎😎🔥
Yapma yanarız yapma =D
-
Ben niye Şampiyonlar Ligine giden türk takımı gibiyim☹️🏃♂️
Hahahahhaha yarıldım ya =D
-
Slovakya-Polonya maçı başladı.
Trabzonspor'lu taraftarlar ekran başına Hamsik'i canlı izleme fırsatı, bakalım nasıl performans gösterecek.
-
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı ekiplerce müsilaj önce toplanıyor, sonra hapsediliyor, sonra temizleniyor.
13 Haziran’da temizlenen 469,5 metreküp müsilajla birlikte toplam 2166,5 metreküp müsilajı bertarafa gönderildi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekiplerinin müsilaj temizleme çalışmasında öncesi ve bugünüyle Caddebostan Sahili.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Finlandiya karşısında kaleyi koruyan Kasper Schmeichel’ın babası olan Peter Schmeichel, iddiasını Good Morning Britain programında dile getirdi.
“Dün UEFA’nın oyuncuların tavsiyesini göz önüne aldığına dair resmi bir açıklama gördüm. Gerçeğin bu olmadığını biliyorum.”
“Danimarka’ya üç seçenek sunuldu. Biri maça devam edip kalan 50 dakikayı oynamaktı.”
“İkinci seçenek ertesi gün öğle 12’de maçın geri kalanını oynamaktı. Diğer seçenek ise 3-0 hükmen yenilgiydi.”
“Şimdi kararı siz verin, maça devam etmek oyuncuların rızasıyla mı oldu? Seçme şansları var mıydı? Bence yoktu.”
“Dünkü basın toplantısını izlediyseniz, teknik direktör oyuncularını sahaya tekrar çıkardığı için pişmandı.”
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şuan Manisa yolundayım burada yağmur yağıyor.
Kazasız belasız inşallah.
-
Meksika ve Honduras arasında oynanan hazırlık maçını 70.072 kişi tribünlerden takip etti. Son 1 yılın en dolu tribünleri.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dünyaca ünlü 'FTalent Scout' sayfasından Jacek Kulig: "Yalan söylemeyeceğim; bu muhtemelen gördüğüm en iyi Türk genci. Muazzam potansiyel. 16 yaşında, son derece teknik, çok yönlü bir orta saha oyuncusu. Fenerbahçe Futbol Akademisi'nden, Arda Güler."
Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir: "Galatasaray, devlet olmasa iflas etmişti."
(NTV Spor)