UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bilgisayar ya da sisteminize fidye yazılımı bulaştı ise buradan kaldırabilirsiniz.
-
Selamun Aleykum hayırlı sabahlar hayırlı günler günaydın
Aleyküm selam dostum, kolay gelsin hayırlı günler.
-
Heee bir de ben artık yazılarımı renkli yazabiliyorum önceden yoktu ne oldu da artık kullanabiliyorum çok merak etttim yav

Usta üye olduğundan dolayı artık yazabilirsin.
-
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler herkese.
-
Başakşehir FK, Şener Özbayraklı'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
-
yarinda seninkilere baslicam yasin artik aslan mi kovalar kaplanmi kovalar bilemem

Geceler senin dostum, iyi seyirler.
-
Ben ne besteler yırtıp attım sırf gençler intihar etmesin diye
-Yıldız Tilbe
Acının tatlı tebessümü

Yıldız Tilbe Müzik sektörünün yalnız kadını,
Hep zirvede ve hep öyle kalacak.
-
İyi Geceler HS Ailesi
İyi Geceler Mustafa.
-
Fenerbahçe yönetiminin maaşında indirim istediği Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo bu talebi reddetti.
-
İngiltere Premier Lig kurumu, "Avrupa Süper Ligi" oluşumunda yer almayı planlayan 6 İngiliz kulübünün ceza olarak yeni yapılacak spor tesislerine 22 milyon sterlin katkıda bulunacaklarını açıkladı.
-
Brezilya basını Premier Lig devi Arsenal ile sözleşmesi sona eren ve şuan bonservisi elinde olan David Luiz'in Fenerbahçe ile görüştüğünü yazdı.
2 YIL İÇİN 5 MİLYON EURO
Attila Szalai'nin yerine tecrübeli bir stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin David Luiz'e 2 yıllık sözleşme ve toplam 5 milyon Euro maaş teklif ettiği belirtiliyor. -
Hollanda ekibi Vitesse'de forma giyen Fas asıllı Hollandalı futbolcu Oussama Tannane Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.
-
Hayırlı sabahlar
Günaydın herkese yataktan 10 dakikada kalktım bacaklarım yüzünden =D
Günaydın, hayırlı günlerr 🌸
Hayırlı günler herkese. :elkaldıranadam:
-
tamamdir yasinim hayirli geceler. hayirli isler. tuncel kurtiz vahsi belgeselide buldum onada bakicam
Hayırlı geceler dostum. :elkaldıranadam:
Dayı sana da iyi geceler . :elkaldıranadam: