siberianhuso güzel abim aynı mesajı 3 kere yazmanın bir anlamı yok. Grönland blokajının bizde farkındayız. Ama bu döngü verilerin desteği ile 10-20 Ocak gibi kırılacak görünüyor.
UsTaD tarafından yazılan gönderiler
-
-
@azerbaycan1999 Sarp Özdoğan yaptığı analizde Ocak 10'nundan sonra ülkemize soğuk ataklar gelebilir. Kısaca Öncesinde bişey beklemeyin diyor.
-
Gfs kararsız. Yer değiştirme verdi bugün. Bizim de dileğimiz eğer kısa vade de kar almak istiyorsak yer değiştirme. Splitte ilk atak Avrupa'ya kaçar söyliyim. Ama güçlü vortex yerine spliti tercih ederim. Yani;
1. Displacement (Yer değiştirme)
2. Split (Bölünme)
Hocam bence ısınma çok erken oldu. Vortex daha kendini toplayamadan ısınma gerçekleşti.
Valla benim gönlümden geçen displacement en azından daha fazla şansımız olacağını düşünüyorum.
-
UsTaD Bu arada yer değiştirme var ancak ilerleyen zamanlarda bölünme olabilir yer değiştirme konusu şuan kesin yanlış yönlendirmiyim arkadaşları hocam
Hocam bende onu gördüm de o yüzden sordum. Acaba ben mi yanıldım diye eline sağlık sağol.
-
Karadeniz55 hocam bölünme bizi doğrudan etkileyecek mi bilmem. Sanki yer değiştirme bizim coğrafyaya daha çok yarıyor gibi.
-
Sarp Özdoğan soruları cevaplayalım.

-
Ben de basrayı özledim o sıcacık havasiyla aglamak istiyorumm
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yerguney 1500 metrede kar yok diye ağlayan adam ilk defa seni görüyorum Abi. Guinness rekorlar kitabına girecek adamsın.
-
Kullanmıyorum bı dalda benim için yak hocam ???
Yakalım hocam dumanaltı olsun buralar

-
Keske sadece modeller uzse modellere ağlasak be...
Aga be... yak yak....

-
Bizde buraya yağmış gibi sevindik Samet.
-
Olan olmuş biten bitmiş her sene aynı terane, boşverin izleyin zevkinizi alın bitsin gitsin. Parasını onlar alır havasını siz.
-
Sametgdkhd gözünaydın. Beklentilerimi yazmıştım. Bu sefer denk geldi güzel oldu.
-
Fenerbahçe'nin Başakşehir'e karşı şansı tutuyor. Ya da Başakşehir'i bozup genelde galip geliyor.
-
Canlı yayın.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.