Yazın sitede aktif olanları Kıdemli Üye yapıyorum.
Bende kendimi en azından aktif olarak görüyorum Sen belki öyle görmeyebilirsin, ama eğer yapacak istersen bile gerek yok dostum Böyle İyiyim. :thumbup:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYazın sitede aktif olanları Kıdemli Üye yapıyorum.
Bende kendimi en azından aktif olarak görüyorum Sen belki öyle görmeyebilirsin, ama eğer yapacak istersen bile gerek yok dostum Böyle İyiyim. :thumbup:
93 harbi yok güzel kardeşim seninle niye aramızda fark olsun sende insansın bende insanım. Ha aramızdaki fark şu olabilir ben bu işe biraz daha gönül verdiğim için istekli şekilde yapıyorum. Yoksa değişen birşey yok. Fakat herhangi bir konuda ihtiyacin olursa bana bildir tamam mı. ![]()
93 harbi gerek yok rütbeyle falan kardesim hatta istersen senin puana ihtiyacın varsa bende olan puanları verebilirim sana?
Ecmwf-Eps 10-20 Arası Ağustos Total.
Kurban Bayramına Kadar Olan Süreç Biraz Sıcak Gibi Duruyor. Sonrası ise Karışık.
Ülkemizde Temmuz Ayı Nasıl Geçti? Genel Anlamda Mevsim Normalleri Civarında Geçti Diyebiliriz. Hafif Sıcak-Hafif Serin :D
>>>WinteR<<< sitede aktifliğinizi bekliyoruz Fevzi Hocam..
Kutup girdabı üzerinde Engelleme Yapan Batılı Rüzgarlar (Jet stream) Normal da Soğuk havanın güneye kaçmasını engeller. Bu durumun pozitif ao olduğunu işaret etmiyor mu?
Birde El nino dan bahsetmişsin benimde kışa yaklaştıkça ele alacağım konulardan biriydi sanırım seninde beklentin şimdilik el nino gibi duruyor?
Konu başlığında demiyorum sitenin en altındaki kısmı yani istatistikler yazan yer var ya onun altına doğru sitenin ana sayfasının alt tarafına ..
Bir önerim var, forumun alt kısmında sitenin her ne kadar aktif olmasada Face,insta,twittir,YouTube adreslerini koymanızı tavsiye ederim. Kışın işimize zaten yarar onemli olan bu aylarda da yaraması.
2018'in küresel ısı dalgası rekorları kırmaya devam ediyor, bu kez Norveç, Finlandiya, Estonya'da ... devam Avrupa ve Batı ABD'de daha fazla ısı Bekleniyor.

Ağustos Ayı, Doğu Karadeniz'e Uğurlu Gelecek Gibi.. Takibe Devam ![]()
Total Haftalık Yağış!