Kura çekimini izliyormusunuz
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
2. Yarıya kadar tüm maçları kazanıp gs den en kötü 1 puan bile alırsak forvet stoper ve forvet arkası transferleride yapılırsa bizi kimse tutamaz
-
Gümbür gümbür geliyoruz hazır olun
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sağlam depremmiş 5.2 büyüklük anlamında
-
Daha Çok Göster
Atan tutan yok İsmail,sporu hala spor olarak görmeyi bilmiyoruz.
Beşiktaş takımı da eğer okuduysan tebrik ettik.
Hak edene hak ettiği gibi demişsin.
Doğrudur dersek,
Daha önceden Galatasaray, Fener, Trabzonspor vsvsvs kulüplerinin BJK ya karşı aldığı galibiyetler de de demekki Beşiktaş hak ettiğini hak ettiği gibi mağlup olarak mı aldı?
Kaç defa BJK galip gelmiş büyüklere karşı acaba desek?
Galatasaray da Fenerbahçe de Beşiktaş'a karşı fazla galibiyetler aldı.
Velhasıl biraz başka pencereden bakalım derim bir büyük olarak.
İşin aslı da hayatla çarparak cevap edeyim abim benim.UMRUMDA değil şahsen,
bana ne..Üç kuruş maaş ile hayatlarını idame eden bizlere beş kuruş faydaları mı var?
Yok bize bizlere bir faydası der geçerim.
İyi oynayani tebrik eder köşeme geçerim
Ben onu bunu bilemem abi ben geçen senenin intikamına bakarım o kadar gerekirse seneye 10 tane yiyelim önemli değil önemli olan fenerin hakkettiğini alması
-
Nerde o fenerin yenme ihitmalini yüksek görenler noldu onlara maçtan önce atıp tutuyorlardı hakedene hakkettiği gibi
-
Yarınki derbi nolur sizce abilerim
Hakem adil olursa BEŞİKTAŞ feneri yener
-
Rize - Gs maçını kim alır?
Berabere yakın ihtimal
-
Beşiktaş alır UsTaD
Aynen abi kadıköydeki son maçta 3 penaltımız verilmedi yenildik (Mesela Kadıköyde gs feneri yendiği maçta hakem hatasız yönetti ve fener kazanamadı) bence bu seferde hakem adil olursa inşallah beşiktaşımız bu maçı alcak
-
gardaşım haklısın ben haksızlık olması demiyorum ama fenerin her kazandığı maçı hazmedemeyip bir sebebe dayandırmak biraz saçma geliyor her başarı arkasında bir gerekçe var. Fener kazandı ama hakem ile, fener kazandı ama karşı takım yattı, Fener kazandı ama karşı taraf 10 kişi idi , Fener kazandı ama karşı takım çok güçsüz ..... yani bunlar çoğaltılabilir. Demek istediğim bir kere de bu muhalif arkadaşlar Fenerbahçe kaybetti ama şu golü vermedi diye çıkmıyor bu da haksız yersiz eleştiri oluyor yani 5 tane gölü de halil Umut meler hakem sayesinde mi attık Allah aşkına
Ben BEŞİKTAŞ maçlarına bakarım gerisini bilmem
-
Bir Fenerli olarak hakemin maçı kazandırdığına yönelik yorumlar şahsım adına tamamen eyyamcılık başka bir şey değildir. Her Fenerbahçe galibiyetini ya hakeme ya karşı takıma dayandıran bazı zihniyetlerin biraz da Fenerbahçe nin oyununu izlemesini tavsiye ederim. Futboldan zevk alamıyorsunuz bari berbat edilmesin..
Abi tartışmaya girmek istemiyorum ama geçen sene kadıköydeki fener BEŞİKTAŞ maçını iyi izle 3 penaltısı verilmedi Beşiktaş'ımızın
-
ismail1903 sismik hareketlere bakıyım ona göre bir ön kanıya varırız
Tm abi bakınca yaz
-
2020.11.20 16:48:05 1.7 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
2020.11.20 16:46:56 1.7 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
2020.11.20 16:42:27 1.7 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
2020.11.20 16:40:58 1.8 SENKOY-CINARCIK (YALOVA)
Abi sence bunlar habercimi
-
Abi bunu diyince korkuyom biraz ama şunu diyorum: Deprem Olacaksa Olsun En Azından Deprem Korkusundan Korkmayız Olunca Korkumuz Geçer En Azından
-
Abi bu diyagram çok iyi çıktı -10 lar falan gözüküyor İstanbul için 24 ocakta %70 gösteriyor Kocaeli'yede baktım %95 gösteriyor o yüzden Anadolu Yakasının Doğusuna iyi kar gelecek gibi inşallah Kar yağar İstanbul'da kıyı kesimlerine de ve en az 10 cm örtü (Sahil kesimi) olması dileğiyle Sizce 24 ocakta İstanbul un kıyılar dahil her yerine kar yağarmı? Ve size göre kaç cm örtü olur