En düşük - 3
En yüksek 12
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn düşük - 3
En yüksek 12
İstanbul ilk kar ne zaman yağar
Hakem gustavo ya kırmızı vermedi artık fenerliler souzaya niye kırmızı vermediler diyemeyecek
YARIN SAMSUN VE TARAFLARINDA İLGİNÇ OLAYLAR OLABİLİR.
Ne gibi
Ya öyle haksız penaltıyı alırsan yenilirsin
Abi İstanbul nerelerine yağar
Ocak ayının 20 sinden itibaren şubat sonuna kadar kar yağışından başımızı kaldırmayacağız. Model paylaşımlarında afrika kovalayacağız ??
Bence afrika sibirya kovalasın o daha iyi olur
Kıyamete kadar heryere aralıksız kar yağacak ama olumsuz bir durum olmayacak
İlahi adalet Altay kırmızı gördü aynısını BEŞİKTAŞ derbisinde yapmıştı ama Allahın adaleti
Fena kar var şu an
Valla beyaz ekran zannettim bir baktım tipi var
Etkilenecek.
Sağol abi teşekkür ederim
Uzun süre önce bahsettiğim geçikmeli de sistem nihayet sonucunu vermiş durumda. Son verilere göre.
26 Aralık balkanlardan trakya ya girecek soguk ve yağışlı sistem. 27 aralıkta kar yağışına merhaba diyeceğiz.
İyi geceler.
Detayları ilerleyen günlerde vereceğiz.
Abi Kocaeli Gebze 250 300 RAKIM üstü ne olur cevaplarmısın
Alanyaspor - Beşiktaş
Gürler Akgün: "Şu anda Alanya'da şiddetli bir sağanak yağış var. Stat yetkilileri sahaya branda geriyorlar. Sahada su birikintileri olduğunundan erken saatlerde yaptığımız yayında da bahsetmiştik. Şu an bu durumun önüne geçilmeye çalışılıyor."
Heh bide yerler kaygan onun yüzünden kaybedersek valla yazık olur BEŞİKTAŞA
Abi Kocaeli Gebze kaç olduğunu bilmiyorum ama en az 250 vardır bide İstanbul şile 200 rakım üstü falan ama onuda tam olarak bilmiyorum
Genelleme yapmadım. Dikkatli okuyan biri bu tahminden olumlu paydalar çıkarabilir. Ege ve akdeniz bölgelerinde yağış artışından bahsetmişim mesela. Olaya sadece kar gözüyle bakarsanız daha çok moraliniz bozulacak.
Evet abi herkes kar bekliyor yağmur yazında yağıyor biz kar istiyoruz yılda 1-2 defa falan kar yağıyor