Ben İsmail Tekdurmaz 8. Sınıf öğrencisiyim baba tarafı Arnavut ana tarafı İstanbullu. Bu siteye 2020 ocak ayında katıldım sebebi ise sadece meteoroloji sayfasından görmekten bıktım ve bu sayfayı keşfettim iyiki keşfetmişim burada çok güzel 11 ay geçirdim inşallah 2021 ocak ayında bu forumdaki 1.yılıma gircem. İnşallah tüm Türkiye olarak o güzel kar yağışlarına kavuşmak dileğiyle
ismail1903 tarafından yazılan gönderiler
-
-
şimdi Başakşehir ve Sivas dışında İstanbul takımları Beşiktaş Fener galatasaray katılmadığı senelerde maalesef işler kötü gidiyor. Sonuçlar hüsran oluyor bu takımlar tecrübesiz maalesef , Başakşehir ile o ile olacak işler değil bizim en az 2 takım ile normalde şampiyonlar ligine takım göndermemiz gerekirken biz tek takım gider mi diye hesap ediyoruz ... bir ara fenerin iki eleme ile şampiyonlar ligine gittiği sene ve çeyrek final oynaması aklıma geldi bi an
Abi hepsi tff yüzünden biz 2018 yılında bayern ile oynayacağımız zaman maçtan önceki ve sonraki haftalar çok yağun bir maç trafiğine girmiştik eğer böyle olmasaydı belkide bayern eleyebilirdik 2018 yılında bizde o güç vardı yani
-
Pes 21 gerçekten çok enteresan bir oyun
Abi ekle beni 5285530971
-
Milli takımımızın grubu: Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya, Cebelitarık
Çok kolay grup bence
-
Kura çekimini izliyormusunuz
-
2. Yarıya kadar tüm maçları kazanıp gs den en kötü 1 puan bile alırsak forvet stoper ve forvet arkası transferleride yapılırsa bizi kimse tutamaz
-
Gümbür gümbür geliyoruz hazır olun
-
588593633 ekle beni benim id bu
Tm abi
-
Tamam İsmail.
İstek atarken ben UsTaD yazsan olurmu abi yabancıları kabul etmiyom ondan sen olduğunu anlayayım diye
-
698-575-562
Tm abi ekliyorum seni Beşiktaşım ben ordan anlarsın isteklere bakınca
-
He hergun nasıl takla olduğunuzu ve birbirinize nasıl çamur attığınızı biliyorum

5285530971 benim pubg de ıd bu ekleyebilirsiniz
-
Pes mobile oynayan var mı?
Ben oynuyorum abi beraber oynayalım istersen sahip kimliğini yaz ekleyeyim seni
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sağlam depremmiş 5.2 büyüklük anlamında
-
İstanbulda hava kar soğuğuna yakın derecede üşütüyor
Nerdesin abi derece kaç
-
Daha Çok Göster
Atan tutan yok İsmail,sporu hala spor olarak görmeyi bilmiyoruz.
Beşiktaş takımı da eğer okuduysan tebrik ettik.
Hak edene hak ettiği gibi demişsin.
Doğrudur dersek,
Daha önceden Galatasaray, Fener, Trabzonspor vsvsvs kulüplerinin BJK ya karşı aldığı galibiyetler de de demekki Beşiktaş hak ettiğini hak ettiği gibi mağlup olarak mı aldı?
Kaç defa BJK galip gelmiş büyüklere karşı acaba desek?
Galatasaray da Fenerbahçe de Beşiktaş'a karşı fazla galibiyetler aldı.
Velhasıl biraz başka pencereden bakalım derim bir büyük olarak.
İşin aslı da hayatla çarparak cevap edeyim abim benim.UMRUMDA değil şahsen,
bana ne..Üç kuruş maaş ile hayatlarını idame eden bizlere beş kuruş faydaları mı var?
Yok bize bizlere bir faydası der geçerim.
İyi oynayani tebrik eder köşeme geçerim
Ben onu bunu bilemem abi ben geçen senenin intikamına bakarım o kadar gerekirse seneye 10 tane yiyelim önemli değil önemli olan fenerin hakkettiğini alması