Tarih vermicem ancak istanbul dahi Ocak ayı içinde kovalanacak 2 sistem var.
Hocam yılbaşı için ek tahmin gelecek mi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTarih vermicem ancak istanbul dahi Ocak ayı içinde kovalanacak 2 sistem var.
Hocam yılbaşı için ek tahmin gelecek mi
Öğlen Gfs, Avrupa yakası için sabaha göre baya kötü. Senaryolarda da tepki azalmış.
Anadolu için nasıl hocam
icon vortex verdi diyorlar
mgm çarşamba perşembe kky hafif kar vermiş
evet oyle zaten -46-48 lerden destek alip inen bir extrem -42 lik cekirdegimiz var.
ben gonderiyi anlamadim tam ?
site ici degilse cokda onemli degil ustat. istanbul/pendik desin bu aksamki cephe gecisinde biraz sicaklik problemi var gibi. ama yilbasi gecesi tepki ab si olusursa uygun konumda yeni yilinin ilk 24saatinde guzel anilarin olur
bol bol foto atarsin.
ben sahildeyim abi ordan pek beklentim yok tuzla 80 rakıma çıkacaz inşallah ordan da ne koparabilirsek hayırlısı bakalım
Karadenize-45
İstanbula-42 oturcakmış
2022 den daha kuvvetli soğuk varmış öyle gördüm ben illaki uzman hocalarımızda o gönderiyi görmüşlerdir belki
icon İstanbul Kocaeli Sakarya için vortex verdi diyorlar
azar azar artsa sistem zamanına kadar
192 saate kadar baktım ben herhangi bir vorteks oluşumu görmedim. Kim demiş ? 90 saatler civarı Doğu Karadeniz civarı oluşan bir ab var onun haricinde siklon cephe çekilmesi var. zaten 110 saatlerde tamamen çekilmiş iş bitmiş oluyor
Instagram da gördüm belki sizde görmüş olabilirsiniz
Detaylı yazarız gece yada yarın
Hocam wortex fln diyolar
Yılbaşı gecesi istanbul geneli sokaklarda olacak
tuzla 80 mt rakım ne olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tanıdık geldimi sizede
ne ki
Şartlar aynı bugünkü gibi rüzgar karayel var bütün yağış Batı Karadenize İstanbul olarak maalesef kuru soğuktan öteye gidemez.ayin 2 sinden sonra ısınma var zaten kısaca kar zor İstanbul'da geçmiş olsun.
İstanbula hangi rüzgar lazım o zaman
gece %50 üstü göremeyiz 2026 için
daha 50 kere değişirler yine