Hocam sistemde günden güne bi kırpılma oluyor sence nasıl olacak genel bi fikrin var mı ?
Aynen biraz can sıkacak gibi. İlerleyen günlerde daha net konuşuruz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam sistemde günden güne bi kırpılma oluyor sence nasıl olacak genel bi fikrin var mı ?
Aynen biraz can sıkacak gibi. İlerleyen günlerde daha net konuşuruz.
Eskişehirde saatlerce hafif kar gözüküyor gfsde şimdi size bi sorum var abiler cuma günü kurulum bitiyor sizce haftasonu konyaya gitsem eskişehirde çok şey kaçırır mıyım ona göre plan yapıcam :'D
Asıl kar yağışı hafta içi gözüküyor. Hafta sonu pek bir şey kaçırmassınız diyeyim. Kesin değil ama şu anda gözüken manzara bu.
İzmire kar yokmu offfff
Yok
valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabiki
Takma sen beğeni falan. Varsın sevmesin çok kişi, benim de çevrem çok yok. Önemli değil takma sen. ![]()
Yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir , Muğla ve Aydın çevresinde olacak aşırı yağışa dikkat. Yer yer Oraj aktivitesi de görülebilir.
Özellikle Muğla civarında ki yağışlar çok ciddi seviyede. Gerekemdikçe dışarı çıkmayalım. Pazar sabah saatlerinden itibaren yağış bölgeyi terk ediyor.
Kazasız belasız yağışlar olur inşallah.
Hayırlı Cumalar
lütfen sinan abi ocak ve şubat nasıl gecicek ne zaman yayinlican
Ve kış gelmeyecekmi şüphelenmeye basladim
Yeter yahu.
Ben efsane dedim kar demedim ve bu meteorolojik bir olay hep hatırlanacak bir tarih oldu ve tahminim tuttu.
Tahmin değil sallamadır bu. Kar yağsa da efsane olurdu hortum çıksada.
Eskişehiri de ekleyin nolur
=D
Siz de bu gece kar yağışı görürsünüz diye düşünüyorum. Bundan sonrası radar takibi :olumlu:
Önümüzdeki saatlerde Afyon ve Kütahya'da ki yağış, sıcaklığın düşmesiyle birlikte yerini önce kky sonra kara bırakacak. Uşak ve Denizli'nin yükseklerinde de yer yer kky-kar görülebilir. Bu gece radarı takip edelim. Kütlelerin nereyi vuracağı belli olmaz umarım herkes görür kar yağışı. ![]()
![]()
Hayırlı olsun.
Lionel Messi 7.kez Ballon d'Or ödülünü kazandı.
Tarihin en iyisi🔥
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin.
Çok seviyoruz be💚💙
Elinize sağlık eskişehir kütahyayla baya benzer olduğu için eskişehir için de geçerli mi acaba bu dedikleriniz
Evet, Eskişehirde de kar ihtimali mevcut hatta yüksek diyelim.