yapmayı da unutmamışlar
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
18 Şubat 1982, iki gün devam eden yoğun kar yağışında kar kalınlığı 2m'yi aşmıştır...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu konumda 2016 yılbaşı sisteminde en az yarım metre kar vardı yığılan yerleri söylemiyorum bile
-
Denize baktıgı icin kar taneleri cama vurardı rüzgar oldugunda da fena oluyordu denizi izlemek kahve içerek cok güzel günlerdi lojmanımız depremden dolayı heyelanda olabilecegi ve dayanıksız oldugu icin yıkma kararı aldılar taşındık 2018 de burdan polis lojmanıydı burası
-
Anadolu-avrupa yakası gibi düşün zonguldakta ben anadolu yakasında gibiysem karşı yakayı görüyorduk

-
Ama manzaramız 10 numaraydı çok özledim
-
@dark and cold Arşivden cıkardım 24 Ocak 2016 eski evimizin önü denize sıfır konumdu kırmızı tofaş bizim arabaydı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir ev bulduk herhalde oturacağımız ev 50-60 rakım arası felan çok mu kötü kar açısından sizce? Güzel sistemlerde güzel kar örtüsü görür müyüm?
Tek faktör rakım degil bu işte bence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
TBF Kadınlar 1.Ligde Zonguldak şampiyon konumda bakalım sezon sonu Süper lige çıkacak mı
Yalnız son yıllarda Zonguldak olarak her sene bir efsane alınca bu sene şu ana kadar boş geçmenin hüznü oldu bence sadece bende degil tüm Zonguldaklılar sağlam bir sistem bekliyor şu ana kadar boştu inşallah kışın ikinci yarısı beklentileri karşılar
-
Bahçelievler mahallesi ile benim konum arasında bile yan yana olan mahalleler olmasına rağmen bariz kar farkı oluyordu kary oğunluk açısından hatta 20-30 rakım bile örtü fark ettigi sistemler gördüm ben degisik bir durum
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Özledik ya nerede kaldın Ocağı bitirdik elde kaldı şubat mart
-
Yeni mahalle, Bağlık tepesi.Rakım 146. Nerde öyle 600 rakım😅
Bağlık-kırat tarafı yüksek yine abi
-
Ben gittim onun evine arabayla zor çıkılıyor.
Hangi mahallede oturuyor Zonguldakli67