!! Türkiye Vaka Risk Haritası Güncel (13-19 MART 2021)
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem geliyor yağışlar geliyor bol bol forum biraz durgunlaştı haydi biraz hareket Mart sonunda kar kovalıyoruz bu gece güncellemesini varsa müsait bir arkadaşımız paylaşabilirse çok makbule geçer
Yeni yüzleri de görmek isteriz -
Tamamdır çok teşekkürler bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu.İyi geceler.
Rica ederim iyi geceler
-
Yangın olayını biliyorum duymuştum bir ara bir kaç gün geldi siteden takip ediliyordu modeller şmidi kaç gündür yok yine dedim acaba herkeste mi öyle çünkü model yorum sayfalarında ekran görüntüleri falan filan paylaşılıyor tek bnde sıkıntı var sandım yada paralı site oldu zannettim.
Ana çıktıya meteocielden bakamıyoruz Paralel GEFS ve bir kaç model var yakın zamanda hepsi siteye eklenir daha tam hazır olmadı diye düşünüyorum Model bölümünde MeteoGiarnale adıyla veri sitesinde tüm modeller var
-
GEÇMİŞ OLSUN GİRESUNSPOR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar gfs model sayfasına giriyorum kaç gündür açılmıyor modeller neden böyle
Veri binasında yangın çıktı ondan dolayı bir süredir erişilemiyor
-
Giresunuda severim Kardeş kulüptür inşallah çıkarlar
-
Samsunspor üst ligi hakediyor vizyon misyon ne ararsan var
-
Havada belki ama ben kky olcak diye düşünüyorum
-
ECMWF de durum nedir arkadaşlar kar haritası atabilen varsa iyi olur
-
Selamlar ahali.. Malum üni sınavına sayılı günler kaldı. Bu nedenle buraya giremedim. bu sistem son sistem olduğu için olabildiğince burada olacağım bende.. Ne diyorsunuz o kar yağışı buraya gelecek mi ?
Hoşgeldin inşallah gelecek takibe devam
-
Sistemi 24 25 olarak düşünürsek 1 2 gün daha beklemek lazım modellerde mutabakat olduğu zaman söyleyeceğim buradan
Bu arada gfs akşam batı karadenizi gömdü resmen
Paralelmi ana çıktımı hocam
-
Şu çılgın senaryolardan biri vursa kapanışı güzel yapsak inşallah hayırlısı olur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Orta karadeniz ağırlıklı Kastamonu Sinop Samsun hattına vermiş daha çok