Diyagramsız kalma ama çok da umutlu olma demiş bakalım
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
Havadan bir anı olsun bu da Tarihe not düşmüş oluruz
ZONGULDAK/MERKEZ - 23 Ocak 2022 sabahın erken saatleri 05:20 Efsane kar yağıyor böyle kar ve tipi görmedim ben
Şu da sinoptiği geçirdiğim en güzel Ocak aylarından biriydi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün sabah erken saatlerde kopuyorduk ne sistemdi be
-
-
Zonguldaklıların Kar Tatili Hayal Oldu Zonguldak HaberZonguldaklıların Kar Tatili Hayal Oldu Zonguldak Haberwww.yeniadimgazetesi.com -
Yine ne yapacaklar millete ya bıktık virüslerinden...Yeni virüs bu mu şimdi..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Felaket uydu görüntüsüne yansıdı! 'Ocak ve şubat ayları hayati öneme sahip'Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Akkuş, Van Gölü Havzası ve çevresini gösteren son 4 yılın ocak ayına ait...www.posta.com.tr -
17 Şubat genelde Şubat aylarında boş geçilmeyen tarihlerden biri birde 8 Şubatta gelirdi genelde sistemler geçmiş yıllarda bakalım bu tarihlere odaklandım Şubat sonunda 10 yıldır sistem hatırlamıyorum en azından kendi konumum adına göremedik bakalım bu sezonda nasıl bir şubat bekliyor bizi özlediğimiz şubata kavuşacak mıyız
-
Ocağı boş geçmek olmadı bu sene en azından 1 sistem olmalıydı elde bir tek şubat kaldı belki bir de mart geçen seneki gibi bir mart olabilir mi bakalım hayırlısı artık
-
Son zamanlarda Google spam ve virüslü siteleri arama sonuçlarında öne çıkarıyor. Sizde böyle bir sorun var mı?
1-2 ay önce vardı şimdi yok
-
Sami bakacaktı .
Önemli değil bence ..
Sanırım geç giriyor saat,takip et ya 01.00 da veya biraz daha ileri de atıyor.
Sanırım bir de atar yarını
Bende doğum günü takibinden BİLİRİM
Çok önemli değil abi gözüme çarptı sadece

-
Tarih yanlış bende sizde de öyle mi?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu arada forumdaki 3.yılımıza da bugün itibariyle ayak bastık inşallah bu forumla nice yıllara diyelim

-
Hayırlı geceler herkese
-
-
Diyarbakır 13 Mart 2022 tarihli 3. koşu videosu
Şu yağan kara bakar mısınız geçen sene atlar ve kar yarışta efsane görüntüler