Sabah 11 den beri elektrikler yoktu öğleden sonra daha yeni geldi 5 buçukta
Semih Ö. tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Semih Ö. geçmiş olsun abim
Saolasın kardesim
-
Semih Ö. bendede 2 aydır var boğazda bir şey hissi
Bu his aslına bakarsan bende de Ekimden beri var yumru/globous deniyormuş tilt ediyor insanı
-
-
Semih Ö. bendede 2 aydır var boğazda bir şey hissi
Globus diyorlarmış herhalde inş kısa zamanda geçer bu his hayat kalitemi düsürdü boğaz ağrısıyla
-
Geçmiş olsun Semih Ö.
Saolasın abi cümlemize Allah şifa versin hastalarımıza
-
Çok gecmiş olsun kardeşim. Bizim aile de öyleydi yaklaşık 20-25 gün sürüyor değişik bir salgın var
Saolasın hocam cümlemize hasta olanlara geçmiş olsun kardeşimde de sadece boğaz ağrısı var
-
Geçmiş olsun kardeşim
Saolasın abi
-
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
-
Zonguldak Turizm Rotaları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
On yüz bin milyon kar tanesi diyebiliriz herhalde şu yaşıma kadar gördügüm en yogun kardı şu kar telefon bile ıslandı otomatik kapanmıs ben fark etmeden kısa bir video olmustu o yüzden
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Zonguldağa yazık Sahipsiz zonguldak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şampiyonluk yolunda haydi Karabük :kas:
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Karabük İdman Yurdu- Ankara Kavaklıderespor maçı