İki yıldır garip bi durum var benim kar yağışı yeni başladı, geçen yıl Dikmen e yağmur yağarken Batıkent e kar yağmıştı
Yerguney tarafından yazılan gönderiler
- 

- 
					The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
					Kazan da kar tutmaya başlamış 
- 
					Ankara'nın kuzeyinin üzeri karardı görebiliyorum 
- 
					Batı ve kuzey de oturanlar dışarıda bir hareket yok mu? Radarda görüntü var 
- 
					Daha bitmedi üsten gelioo Adı neydi gelenin? 
- 
					Durun bugünde ben kızdırayım, baktı sistem geliyor paylaşımı ben yapayım demiş 😜 
- 
					Geldimm Saadet yeminini bozdu demekki 
- 

- 
					Nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun 
- 
					Aslında eskiden kar alan yerlere yağacak olan kar gidiyor alakasız 50 yıldır kar yağmayan Suudi Arabistan a, Gaziantep e vs yağıyor, bu küresel ısınma sonucu başlayan mini buzul çağı emareleri, bütün ezberler bozuldu 
- 
					Ahaha doğru diyorsunuz valla iş yerinde arkadaşlarla artık bi kar yağsada yolda kalsak falan diyoruz durumlar o derece siz düşünün yok yani yok :D Ben çok kaldım Elmadağ ı aşağı inişte 
- 
					Bunun sebebi ne merak ederim dediğiniz gibi kuru ayaz çok var ama yağış almıyor :D Sebebi aslında ismi yanlış koyulmuş Ankara boşluğu, aslında Kırıkkale boşluğu, bence Elmadağ etkiliyor, ne varsa oraya bırakıyor yağışı, Kırıkkale ye ayazı kaliyor 
- 
					Deme üle Abi orda okudum bilirim, Ankara'da kar olur, Elmadağ ı zor aşarız tipi boran, Irmağı geçince güneşli ayaz, bide eser sert sert kulak burun koymaz, otobüsten inip okula kendimi zor atardım 
- 
					Herşey bir kenara ama kış geldi geleli yerde 1 cm dahi kar göremeyen tek memleket KIRIKKALE sanırım :D İç Anadoluda her memleket aldı, bu sistemde ne olacak merak ediyorum umudum yok süpriz olursa fotoğraf atarım :D Kırıkkale hep öyleydi ayaz olur kar hep az düşer