Hayırlı olsun yeni rütbe alan arkadaşlar ![]()
Izlanda tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar ne zaman gelecek
-
Çarşamba olması lazım pazar için dışarı cıktım yüzüme fön geldi resmen
Aynen
-
-
Bu günleri hatırlayan var mı
38 derece olmuştuk
-
-

1987 Ocağın'da Avrupa'ya giriş yapmış Ekstrem soğuk
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güncellenince Avrupa'daki kırmızılıklar maviye dönebilir ihtimal yüksek
-
2010 2003 1987 Ocağına bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ağustos'ta yaptığım tahmin
CFS Ocak tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Negatif NAO'nun ne olduğunu biliyorsunuz
-
Kasım'ın 5'inde yaptığım tahmin
-
Ab nin doğulu olması çok işimize yaradı
-
Tahmin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekleşen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sorun onda değil bence, uykuya dalıyorum uyuyacak gibi oluyorum yarı uykulu şekilde orada kalıyor devamı gelmiyor.
Uyku Getiren Şeyler: Yiyecek, İçecek ve Bitkiler - Nefis Yemek TarifleriUyku sorunları olanlar için uyku getiren şeyler bu yazıda! Uyku getiren yiyecekler, içecekler, bitkiler ve işe yarar tavsiyeler için tıklayın, iyi uykular!www.nefisyemektarifleri.com