Dünya tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşıyoruz şuan ekrana bakamıyorum gözlerim doluyor
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
7.5 deprem daha meydana geldi ben böyle bir doğal afet görmedim
-
Üst üste kaçıncı deprem oldu bu
-
- Resmi Gönderi
cumhuriyet tarihinin deprem bakaımından en kötü günü diyebiliriz
-
Kendimi bildim bile üst üste 2 kere 7 üstü deprem görmemiştim ne kadar kötü bir döneme denk geldik görmediğimiz şey kalmadı yaşım daha 22 çok kötü çok acı çok
-
Malatyada yine olmuş
-
Bugün çok kötü geçecek anlaşıldı...
-
Giresun Valiliği artçı depremlerden kaynaklı sarsıntılar nedeniyle okulları yarıda bıraktı
-
Beklenen büyük istanbul depreminde ne yapıcaz biz.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum
-
Görüntüler çok korkunç ya Maraş diye bir yer kalmamış neredeyse.
-
Yurt arkadaşım antep'te kalıyor. Binalarında sadece alçı çatlağı varmış. Fakat çevrede bir sürü yıkılan bina olduğunu söyledi. Ayrıca konya'daki arkadaşlarımdan da zaman zaman deprem hisseden olmuş.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ortadoğu coğrafyası sınanıyor adete bu ne böyle
-
Gram uyku uyumadım o görüntüler kafayı yicem hayatımda ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum 🥺 Allahım sen bizi affet dünyanın cığrı zaten çıkmıştı erkek erkekle kadın kadınla ne terbiyesizlik ne circeflik varsa insanlarımızda başlamıştı cezalandırıyor bizi başka bir açıklaması olamaz bunun..
Yabancı ülkeler Kur'an-ı Kerim'i yakıyorlar. rabbim bizleri korusun bu devam edecek mi belirsiz artcilar devam edecek o belli yeni bir deprem olurmu mualla
-
New York 4.2
-
Ankara'da tekrardan hafif sarsıntı hissediliyor. Doğu bölgelerdeki artçıların dalgaları heralde. Geçmiş olsun 🙏
-