Bu soğukla r Avrupa oldumu orta çakılı kalıyor bize gelince gelip geciyorlar
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Biraz dogulamazmi acaba
-
Soğuktan başka birşey yok sonuçta Kasım ayında değiliz yagista istiyoz görmek istiyoz ama malasef bu sene sancılı geçiyor
-
İzleye izleye göl olur☺️
-
Veriler bu yönde ay başından beri bu yönde düşünüyorum 18-25 arası dedim zaten takip ettiyseniz haftalar öncesinden
Evet hocam bnde o yüzden sordum ins güzel olur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ao da güzel nao da efsanevi sistemler gözükmesi lazım model sonunda
Hocam siz 20 kadar etkili bir sistem beklemiyormusunuz
-
Ben bi Gs li olarak maçı izledim ya koskoca Bjk ne hale gelmiş bu futbolcuları kim ne ye göre aldı bjk kadrosu gerçekten çok kalitesiz hiçbiri bjk oyuncusu değil sil baştan oyuncu almak lazım ama buda pek mümkün görünmüyor
-
Gerçekten çöp çıkmış oysaki totem yapmistim
-
Çöp güncelleme ☺️durun hemen sinirlenmeyin geçen yıl bunu sinerji yapıyordum güzel geliyordu ins yine tutar
-
Hayırlı Cumâ'lar kardeşim, bu konuda bir önerin var mı?
Hocam maalesef yok☺️
-
Herkese hayırlı cumalar benim bı şikayetim var hatta sitemim güzel sayfamızda sürekli hiçbir model ciktisindan güncellemelerden memnun olmayan kişiler var ve bilgisi olmamasına rağmen herşeye olumsuz bakım yorumlayanlar modumu ve model takip yapma hevesimi hüsrana ugratiyor
-
Ecfm yağış gerçekten çöpmus
-
İyi gecelerr ✨
İyi gclr Saadet hanim siz yaşıyormuşun☺️
-
Gfs bize sistem vermediği sürece diğer modellerin bı önemi yok gfs sürekli yanına ceker
-
Çöp bir güncelleme oldu bizim için