Izmire kar gorundu heyecanlamayayimmi
deprem izmirde olmadı ki kar yağsa herkes sevinir
Deprem İzmir'de olmadı doğru burasida İzmir sayfasi değil git orda sevin bizim acimiz kalbimiz var sende olmayan şeyler yani
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturIzmire kar gorundu heyecanlamayayimmi
deprem izmirde olmadı ki kar yağsa herkes sevinir
Deprem İzmir'de olmadı doğru burasida İzmir sayfasi değil git orda sevin bizim acimiz kalbimiz var sende olmayan şeyler yani
Günaydın diyeceğim ama gün aymadı bugün akdeniz güneydoğu ve doğuda olanlar bilgi verebilir mi Sahutt özellikle sen Hatay'da da yıkılan binalar olduğu söyleniyor?
Valla saat 6 gibi öğrendim üzüntüden yatağın ortasında oturuyom Allahim yardım etsin
İç çekirdek tersine dönüyor ayrıca dunyanin
Salih sen bugün bnce kendini dinlenmeye al insanların sabrını zorlama
Elazığ'daki akrabalarımı ve Kayseri'deki kardeşimi aradım. Herhangi zarar yok. Fakat hepsi Malatya'da çok yıkım olduğunu söylüyor. Şuan Maraş Malatya Elazığ bölgesi yoğun kar yağıyor. Acil yardım gitmesi gerek.
Geçmiş olsun kardesim
Mümkünse hava ile ilgili kar ile ilgilidir bir şey konuşmasın yemin ediyorum kırarım kalbini o enkazın altında bizde olabilirdik.
Soğukta okadar insan magdur Allah yardım etsin bosverelim sakin kalalım birlik olalim
😔Allah'ım bu soğukta yardım etsin amin
İzmire dekler geliyor hava durumu karlı diyor oleyyyyyyyy son 10 saat te döndü vallahi
Salih bak bugün insanlarin sinirleriyle oynama bişey yazacaksan git İzmir sayfasına yaz ama bugün kimsenin sabrını zorlama
Hepimize geçmiş olsun hocam böyle bir gece ilindefa yaşadım yattığın yatak bir ielri bir geri gitti kapılar kapanıp açıldı Trabzon/Vakfıkebir dolaptan sesler gelmeye başladı biz pek çok hissetmedik ama çok büyük kayıplar ve yıkımlar var hocam halada artcilar devam ediyor 🥺😥
Allah'ım yardim etsin Malatya da 140 binanin yıkıldığı söyleniyor şimdi
Salih sevincini anlıyorum da şuan değil be kardeşim şuan değil şuan sevinmenin sırası değil neredeyse tüm ülke sallanmis şu yazdığın yazı cidden çok kırıcı çok üzücü.
10 il 7.4 büyüklüğünde sallanmis vatandaşlarımız enkaz altında yapma kardeşim.
Hasan geçmiş olsun kardesim
😔😔 maalesef TV de hiç iyi şeyler söylemiyorlar Allah yardım etsin
Deprem sallantısına uyandım. Ne fenaydı ya
Geçmiş olsun
Benim artik bu sistemden eskisehir adına bı şey beklemiyorum 5cm kar aldık Kuru soğuk yedik sadece
Daha yok sanırım konya hariç
yaso ne zaman başlar yağışlar yada baslarmi sence
Hava Galatasaray’ı çok etkiledi
Hocam yinede çok gol kacirdik yaa
İc Anadolu'da kar alan yer varmı acaba