Güncelleme göre çok umutla beklediğimiz Ocak ayı elimizden uçup gidecek gibi
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuklar Avrupa'da kaldı biz izliyoz
-
Gfs. Konu Avrupa olunca sistemleri indirir ısrarlı birsekilde devam eder
-
Benim tahminim ecfm istikrarını sürdürmeyecek gfs gibi çıkacak
-
Ya şahsen ben hareketli geçebilir dediğimi hatırlamıyorum demişte olabilirim ki hareketli geçiyor zaten 2.hafta geneli
Senin için demedim eren genel olarak öyle düşünülüyordu ondan dedim
-
Ocak ayı çok hareketli gecicek denmişti ama hüsran olucak galiba
-
2.yarısını kapatibiliriz
Zaten ilk yarıda da bişey yok gibi
-
Ocak 2.yarıda kıyılara kar yapabilecek sistem beklemiyorum.
Yüksek basınç etkisi altında kalmazsak iyidir diyorum.
Bir sonra ki sistem tarihi tahmini olarak (en azından kıyılara kar yapacak potansiyelde olduğunu düşündüğüm sistem) şubat 5-10 tarihleri olabilir ancak şu an baktığımızda o tarihlerde ki iskandinav yükseğinin güçlü olma ihtimali belirsiz ancak ocak ayının son haftasında tartışılır.
Ayın 2.yarısında ülkemiz ve çevresinin yüksek basınç etkisi altında ki gün sayısı artabilir.
İlk konumuz olan 7-14 sistemi ise ilk atak kafkaslar odaklı gözüküyor doğu karadeniz yararlanabilir ki zaten bize doğrudan inse bile yağışlar kısıtlı olacağından dolayı kuru soğuk yeriz , 2.atak ise 14-15 civarı olan belirsiz .
Soruları alabilirim varsa.
Ocak ayıni kapatiyoz yani
-
İzlanda kökenli sistem gelme şansı zaten yok nao negatif azor yok . Başka ne diyim abi.
Başka platforumlardakiler gibi yalan mı konuşalım.
Hocam sizin tahminleriniz daha tutarlı ve gerçekçi geliyor bana ins dediğiniz sistemler gelirde bu ocağın ilk yarısını boş geçersek onun yerinide doldurur
-
Diyagramı görmeden bu güncellemede gördüklerimize inanmıyorum.
Kardeşim bolgen ile ilgili yorumları diğer sayfada yapabilirsin
-
Ayın 18 in den önce sistem almamız mucize olur. Bunu geçen haftalar da bahsettim. Gelirse de mücize bir durum olur
18 sonrası için beklentileriniz nedir hocam
-
Ülkenin tamamında 0 -4 derece altı 850 hPa değerleri ve bu sinoptiğe göre mi Ocak ayını kapatacağız hocam anlamadım?
Hocam doğru düzgün bir sistem almadan demek istedim ben
-
Artık sistem vakti yaklaştıkça modeller bozmaya devam ediyor kafadan Ocak 10 gün gitti belkide Ocak ayını kapatacaz
-
Öğlen kötü şimdi kötü sabah güzel cikiyor yani modelin kafası karışık galiba çözülmeyen biseyler var ama onu hocalarimiz yorumlar
-
Çok doğulu geliyor surekli