Ben Galatasarayliyim
Serkannnn tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zaten şuan futbolda ortam gergin hermac hakem demenizden bıktık
-
Biz kimseye saldırmıyoruz. Fakat sen neyi savunduğunu dahi bilmiyorsun su an. Biz Fenerbahçe yönetiminde değiliz. O bizim elimizde olan bir sey degil. Ayrica 10 sene şampiyon olamayan camia ne demek ? Onu anlayamadım
Ben her maç hakem hakem demenizi anlam veremiyom kırmızı kart gayet doğru kaybediyorsunuz hakem kazanıyorsunuz hakem siz kulüp olarak ne istiyorsunuz onu anlamadik
-
Sağa sola saldırmayı bırakıp mert hakan denilen futbolcunuzu kadro dışı birakin
-
Bütün fb liler hem kazandığı hem kaybettiği maçta hakem diye ağlıyor bu sene
-
inanılır gibi değil bu kart. Akıl alır gibi değil
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ya maç izlemedinmi hakem yine iyi sabırlı davrandı fred hakemin üzerine koşuyor ilk anda bı dovmedigi kaldi
-
Mert Hakan kadar gereksiz bir futbolcu varmı acaba
-
Winter hocam sizin bu kıştan umudumuz varmı yoksa yine hüsran mi yasariz
-
Sahadan çekilmek nedir yaa
-
İyice çivisi çıktı bir takım çok ağır bir ceza almadiktan sonra bu iş düzelmez ver İstanbulspora 20 puan silme zaten düşecekler birde garip garip şeyler yaparak yerlerde olan Türk futbolunu iyice rezil ediyorlar Avrupa medyasina
-
Depreme uyandım
Geçmiş olsun bisey yoktur ins
-
Biseyler olucakta ne olucak o kapalı kutu nereye kar yağacak acaba ☺️
-
Yukardaki soğuklar baskada bişey yok guncellemelerde
-
Teşekkür ederim hocam ins güzel bir ocak ayı yasariz
-
Hocam Ocak ayı normallerinin üzerinde sicak gecicek sözü dolasiyor twetirde falan