Ay sonu çok fena senaryolar göreceğiz. Ya Avrupa yada Doğu Avrupa ve Türkiye. Bu sefer Kafkas’mış vur kaçmış falan yok. Benim tek korkum 13.5 milyon insanın sağlığı ve çok zorlu günleri. Bu bölgeyi etkilememesi yüksek temennimiz. Benim görüşüm bu sistemi avrupa alsın ve bu kış bitsin. Ciddi bir sistem alsak dahi zevkini yaşayacağımızı pek zannetmiyorum. Allah’ım en hayırlısı nasip etsin.
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
Tekrardan başımız sağolsun. Son 1-2 günde tır yükleme falan yardım ettim. Buralara fazla yazamadım. Allah izin verirse bu akşamda abimle beraber Adıyaman’a gideceğiz. Arada bir bakar yazarım abiler.
Allah’a emanet cümleten.
-
Geçmiş olsun hocam. Bende farkettim bir durumun olduğunu yardımcı olayım dedim. Bizlerin zaten forumdaki arkaslarımıza ve bölge sorumlularına yardımcı olmak asli görevimiz. Umarım her şey yolundadır hocam.

Allah razı olsun hocam. Allah’a şükür bir sıkıntı yok. Sürekli iletişim halindeyim. Manevi olarak her şey yolunda ama bölgede maddi olarak felaket sıkıntı var. Kolay kolay iyileşmeyecek durumlar ortada. Allah herkesin yardımcısı olsun. Duaları eksik etmeyelim inşallah. Tekrardan sağolasın hocam.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deprem sebebiyle benimde akrabalarım yakın arkadaşlarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Kusura bakmayın buralarla fazla ilgilenemedim. mehmet civan hocama teşekkür ederim. Gerekli açıklamaları uyarıları sağolasın yapmış.
Çağrı Erdal istanbul konusunda sorunu gördüm. Buradan cevap vereyim. Kocaeli ve Sakarya üzerinde aktif oluşumlar devam ediyor. Ağırlıklı olarak Sakarya’da kütleler mevcut. İlerleyen saatlerde ve gece yarısı oluşumların fazlalaşması muhtemeldir. DEK işi büyük bir şans işidir. Bu nedenle konumuna göre radar takibi yapsan iyi olur.
Sistem daha bitmedi devam ediyor.
-
Eren bu doğrumu
-
Bütün tad tuz gitti ya. Gerçekten çok üzüldük. Deprem az buz değil çok şiddetli olmuş. Allahım sen koru. İnşALLAH en az hasarla atlatırız. Büyük geçmiş olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
-
@dark and cold salı günkü şartlar hem yağış hem soğuma açısından müthiş bir gün. Peş peşe dek bantları olması muhtemel. Bu durumda gündüz vaktinde ki örtüyü korur diye düşünüyorum. Bu nedenlede salı çarşamba okul tatil olur bence.
-
Ne zaman baslicak başlasın artık arabaların üstü ve çim çok hafif beyaz az ara ara kuvvetleniyor 5 dk sonra geçiyor radardan bakıyorum adam gibi kütle yok gelen giden sabahtan beri gelen kütleleri de şiddeti bile yok 330 m rakım dayım ümidim kesildi sisteme
Rakım müthiş. Soğuma daha Bursaˋya bile girmedi diyebilirim. Güzel bir birikim bekliyorum. Yıldızlarımızdan birisi sen olabilirsin bu sistemde
-
Sen bana kaç cm alırım söylemedin 😂
Rakım biraz daha yüksek olsaydı iyiydi. Gece yağan kar tutacaktır. Ancak gündüz vakti erimeler olabilir. Bu nedenle cm versemde büyük ihtimal doğru çıkmaz. Okul tatil ettirir diye düşünüyorum.
-
Kocaeli yarın tatil olacağını sanmıyorum. Asıl olay kocaeli yarın akşam başlar. Salı ve çarşamba tatil olabilir
-
Herkesin ağzından cm yokladım, sendende cm alayım salı sabahı kaç cm olur😂
Rakım tam olarak kaç.
-
buraya kar yağmasının sebebi yağışın şiddetlenmesiymiş. Düşey hızla beraber sıcaklık düşmüş ve kar yağmış. Normalde bugün kar beklenmiyormuş Kocaeli'de. Zaten şuan yağmura döndü 45 dakikadır aynı şekilde devam ediyor.
Aynen. Dediğim gibi yarın akşam şartlar iyilleşiyor..
-
Bursa için sistem daha başlamadı bile. Balıkesir ve Bursaˋnın yüksek kesimlerinde yarım metre kar ölçülürse sistemin sonunda. Hiç şaşırmam...
-
Kar taneleri normal kar'a göre daha hızlı yere düşüyor sulu kar sanırsam.
Yarın akşamdan itibaren şartlar çok iyi olacak.
-
Hocam 141 fakat şuan ben 300 deyim
Sistem boyunca orda kalın hocam. Bursa İnşALLAH bu sistemin yıldızı olur gibi özellikle yüksekler.