Ay sonu çok fena senaryolar göreceğiz. Ya Avrupa yada Doğu Avrupa ve Türkiye. Bu sefer Kafkas’mış vur kaçmış falan yok. Benim tek korkum 13.5 milyon insanın sağlığı ve çok zorlu günleri. Bu bölgeyi etkilememesi yüksek temennimiz. Benim görüşüm bu sistemi avrupa alsın ve bu kış bitsin. Ciddi bir sistem alsak dahi zevkini yaşayacağımızı pek zannetmiyorum. Allah’ım en hayırlısı nasip etsin.
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
Tekrardan başımız sağolsun. Son 1-2 günde tır yükleme falan yardım ettim. Buralara fazla yazamadım. Allah izin verirse bu akşamda abimle beraber Adıyaman’a gideceğiz. Arada bir bakar yazarım abiler.
Allah’a emanet cümleten.
-
Geçmiş olsun hocam. Bende farkettim bir durumun olduğunu yardımcı olayım dedim. Bizlerin zaten forumdaki arkaslarımıza ve bölge sorumlularına yardımcı olmak asli görevimiz. Umarım her şey yolundadır hocam.

Allah razı olsun hocam. Allah’a şükür bir sıkıntı yok. Sürekli iletişim halindeyim. Manevi olarak her şey yolunda ama bölgede maddi olarak felaket sıkıntı var. Kolay kolay iyileşmeyecek durumlar ortada. Allah herkesin yardımcısı olsun. Duaları eksik etmeyelim inşallah. Tekrardan sağolasın hocam.
-
2 yıldır böyle bu durum avrupa boğaz hattı 2021 ocaktan beri deklerde en şanssız bölüm
Gece yarısı sabah şanslı konumda olabiliriz.
Zaten bu sistem görsel sistem ama bu kadarda kendi adıma beklemezdim. Siklondan sonra adam akllı kütle gelmedi.
-
Boşluk devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ekmek banıp izleriz biz.😀
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deprem sebebiyle benimde akrabalarım yakın arkadaşlarımla ilgilenmek durumunda kaldım. Kusura bakmayın buralarla fazla ilgilenemedim. mehmet civan hocama teşekkür ederim. Gerekli açıklamaları uyarıları sağolasın yapmış.
Çağrı Erdal istanbul konusunda sorunu gördüm. Buradan cevap vereyim. Kocaeli ve Sakarya üzerinde aktif oluşumlar devam ediyor. Ağırlıklı olarak Sakarya’da kütleler mevcut. İlerleyen saatlerde ve gece yarısı oluşumların fazlalaşması muhtemeldir. DEK işi büyük bir şans işidir. Bu nedenle konumuna göre radar takibi yapsan iyi olur.
Sistem daha bitmedi devam ediyor.
-
Sultangazide yerler kurumuş. Radar açık Bekliyoruz
Kaçan balık çok büyük olacak bee
-
Sultangazi kuvvetli tipi başladı. Araçlar ve yollar yavaştan tutmaya başlıyor. Hayırlısı olsun. Bugünkü sıcaklık sorunu olmayacağı için güzel bir örtü yakalayabiliriz.
-
Sultangazi 2.3 dereceden keskin bir düşüş yaşadık. Güncel 1.3 derece. Çatalca ile aynı seviyedeyiz.
-
Eren bu doğrumu
-
Bütün tad tuz gitti ya. Gerçekten çok üzüldük. Deprem az buz değil çok şiddetli olmuş. Allahım sen koru. İnşALLAH en az hasarla atlatırız. Büyük geçmiş olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim.
-
Sultangazi harbi beni çok şaşırttı. Yol kenar rüzgarın vurduğu yerler 10cm’ye doğru gidiyor. Hayırlısı olsun
-
Sultangazi yok mu kimse...
-
Sultangazi durdurulamıyor. Asfalt bembeyaz. Yollar bembeyaz. Arabalar 5cm geçti. Kar kalınlığı hızla artıyor. Siklon konumunu kurtarırsak varya mükemmel olacak.
-
Kemal Ensar kopuyoruz haa. Yerler bembeyaz araba üstü 3-4 cm.