Sinan bak ne buldum.
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
Canım kardeşim attığın kontrol çıktısı aynen şimdiki kaçırdığımız sistemin aynısı
Şimdi yazınca ben büyük konuşmuş oluyorum
Ne dedim bu sistem kaçar ocak ayı kapanır
Bu sistem gelse idi bir sonraki yani 20 ocak sonrası -36 soğukları çok rahat görecektik şimdi kaçtığını göreceğiz.
Üzülmek serbest ti
Sağlık olsun başkan. Bende çok ümitli değilim ocak ayından gördüğümü atıyorum. İnşallah Şubat istediğimiz gibi olur.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mutlu yıllar Ömer Nice yaşlara
-
Ben Akşam 7 de dışarı çıkıp gece 3 de gelmiştim
Ben o zaman 6. Sınıfa gidiyordum. Hiçbir şey bilmiyorum tabi öyle yattım normal saatimde. Biz bodrum katta oturuyoruz annem sabah namazına beni kaldırdığında pencerelerin kapandığını görünce şok olduk. Allahım tekrarını nasip etsin.
-
Onu bilmiyorum valla attığım videoyu izle istersen ama mezun olman için her şey tam normalde.
Tamamdır sağolasın. İzlerim videoyu.
-
sne liseye direkt açıktan mi başladın
Lise 1’in ilk dönemi normal örgün olarak okudum. Diğerleri ful açık öğretim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren burada mezun olmam için ne eksik ben tam çözemedim
-
SSW ‘mi Görüyorum Yoksa 😬😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şimdilik minör bir ısınma var. Şubattan sonra rüzgarlar 30-10 arasına düşüyor.
Şubat ayında bir yerler çok fena patlayacak bakalım.
-
Sahutt eline sağlık isterse paylaşmayı bırak bu gfs mangal sezonunu açtı. Yatalım dinlenelim herkese hayırlı geceler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Faz 6 mı hocam 😂
Faz 5ˋe kadar sağlıklı bir dönüş yaparsa bizim için güzel olur. Bu dönüş 6-7-8 olarakta devam edebilir. Pasifikteki yağış hareketlenmeleri minimum Faz 5ˋi destekliyor. Stratosferde ki hareketlenmeler, kutup girdabının zayıflaması yani zonal rüzgarların düşüşe geçmesi ve hemen ardından Sinan abinin açtığı konuyu görünce Harika Bir Şubat bizleri bekliyor olabilir.
-
Pek düz olacağını sanmam izlanda ab sini yükseltip sağına alır sonra azor islandinav blokajı ve sibirya devreye girer.
Maalesef olmaz.
-
son saat azorun konum çok güzel iş soğukta bitiyor
Azor orada kalp krizinden vefat eder.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MJO umarım düşündüğümü yapıyorsundur.