Sistem foslamış ya olamaz
Estimator tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok az kaldı artık güneye iniyor. Tamda üstümüzden geçecekler
-
Ecmwf ara güncellemesi 1 dalgayı Anadolu'ya 2. dalgayı Avrupa'ya vermis
Hangi dalga daha kuvvetli
-
Vortex, GFS’nin sunduğu çıktı gibi ilerliyor. Her iki yakada vortex’ten güzel bir şekilde etkilenir. Özellikle Avrupa yakasının Doğusu ile Anadolu yakası geneli.
-
Sarp Özdoğan hocam gaziosmanpaşa mor dediğiniz alanda mı kalıyor ?
Sultangazi Cebeci Gaziosmanpaşa tam mor ve Lacivertin arasında. Ancak bu bölgelerde mor etkisi gösterebilir sanırım. Sarp hocam ne derse bakalım. Merakla bekliyorum
-
>>>WinteR<<< hocam Sultangazi gibi boğaza kısmende yakın olan yerler için bir yorumun var mı? Etkili yağış yakalarmıyız?
-
Hem geniş hem uzun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam Windy programında yer alan modeller vortex gözünü İstanbul’un doğusuna konumlandırıyor. İlerleyen saatler için. Eğer öyle bir durum olursa vortex minik batılı şekilde gelmesi muhtemel sanki. Her iki yaka içinde en olumlusu bu olur herhalde
-
Eren uyduya bakılırsa vortex birçok modele nazaran biraz daha batılı sen ne dersin. İki yaka içinde en iyisi olabilir
-
Burak hocam Boğaza kısmen yakın olan (Sultangazi, Cebeci, Gaziosmnapaşa) bu yerler Vortexten nasıl etkilenir?
-
Gfs Muazzam çıktı.
-
İcon’da bariz doğulama var. En güvendiğim model beni şaşırttı. Israrı yarın sürermi bakalım
-
Beykoz nasıl olur
çok şanslı yarın için
-
Mgm yarınki Vortex için turuncu uyarı verdi. Avrupa yakası ağırlıklı dedi.
-
Sarp hocam bu akşamki DEK ler için Avrupa yakasına pek şans vermemişler. Bu tür yazıları okudum.
-
Sultangazi de öyle bir tipi varki karşı binaya resmen sis çökmüş görünmüyor. Ve 2 saatten fazladır aynı şekilde devam. Rahat 20cm geçtik.