1-2 saat kaldı ve hepsi kar vermiş neredeyse hocam. Ezberledik bu modelleri 🤠
Modellerde gözükmüyor hocam sebebi nedir yağış bile gözükmüyor doğru dürüst.
Yağış beklentiniz nedir?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1-2 saat kaldı ve hepsi kar vermiş neredeyse hocam. Ezberledik bu modelleri 🤠
Yağış beklentiniz nedir?
Uzun vade ateş ediyor 😎
Akşam saatlerinde kky var gibi.
Çok zor. Şartlar pek uygun görünmüyor. Yine de anlık sıcaklık takibi yapılabilir ama ihtimal %1 falan
Canım sıkıldığı zaman gfs güncelleme koltuğuna ben otururum Sahut
Şaka bir yana, Allah'ın izniyle inşaallah bu sezon beklenen sezon olacak..
İnşallah dayı inşallah 🙋🏻♂️🤲
Yağış beklentiniz nedir?
Yarın radar takip edelim bakalım. Örtü oluşmaz muhtemelen ama yağış girdiği an kar başlar. Koşullar uygun.
Dayı kutup ettin yav ![]()
![]()
GFS GECE

Gayet güzel güncelleme. İkinci sistem desteğini sibiryadan alıyor aynı zamanda İskandinav blokajı var her şey uygun. 🙋🏻♂️
Anadoluyu gömdün bile dayı 😎
Kaç metre kar istersin Whisper ?😃🙋🏻♂️
Hayırlı geceler olsun
GEFS AKŞAM
İç Anadolu'nun doğusu iyi kar yağışları alacak gibi.
İç Anadolu, Toroslar , Doğu Karadeniz her zamanki gibi zaten,Doğu ve Hakkari dolayları. Yarım metre üstü yer yer 1 metre
ENS
ECMWF
Yarın bölge genelinde kar beklentim var. Modellerin aksine. Diyarbakıra neredeyse hiç kar verilmemiş. Sebebini çözemedim. Yarın göreceğiz. Koşullar uygun görünüyor![]()
Bu kar haritalarında neden hiç Kıbrısa yer vermediklerini anlamıyorum ama mesela sistem bu şekilde gelirse trodos en az yarım metre kar görür ve ciddi ısınma olmazsa artık nisana kadarda erimez.
Kıbrıs için soğuma genelde yetersiz kalıyor. Ama soğumanın yeterli olduğu güncellemelerde Kıbrıs’ın güneyinde mi yüksek bir kesim var oraya kar veriyor genelde