Geçmiş olsun hepinize wriscuttern Serkannnn UsTaD . Hayirli akşamlar 🫡
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada Ocak başladığından beri güneşli gün sayısı ya 2 ya 3 tür. Dünden beri aralıksız orta şiddette yagmur yağıyor 👏
-
Diyagram ortalaması bile kar yapacak seviyede. Ana senaryo ortalamayı yükseltmiş 😃
Vay be👨🏼💻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
22 cm der. Kafamdaki desen bu değil. Farklı bir sinoptik beklentim var.
-
Biraz daha farklı bir çıktı. Fakat bu soğuk bile Hatay'da kar yapmaya yetiyor 🙋♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram ortalaması 0 ın altinda. Uzun vadeden bahsediyoruz tabii ki . O tarihte karlı sistem veren birçok senaryo var. Takibe devam👨🏼💻🙋♂️
GFS sabah göstermiş aslinda sistemi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ayin 30'una doğru hem GEFS hem ECMWF ENS senaryolarına yansıyan bir şey var. Diyagramimiz 0 derecede hemen hemen. Bu kadar süre varken ilk defa böyle bir senaryo gördüm. Özellikle bu sene 0 in altına düşmedik neredeyse
Diyagram ortalaması 0 ın altinda. Uzun vadeden bahsediyoruz tabii ki . O tarihte karlı sistem veren birçok senaryo var. Takibe devam👨🏼💻🙋♂️
-
30 kg yağışa ulasmışız🫡👏
-
Amanosları beyaz gelinlikle görmeyeli 1 sene oldu . Özledik yav inşallah sıcaklık biraz daha düşer de kar sınırı da düşer
-
Ortalamaya baktım. Ay sonu bir beklentim var bahsetmiştim. GEFS ortalamasına çok güzel yansımış . Ülke geneli güzel bir sistem beklentim var o tarihler için. Veriler çok güzel. Modellerin senaryoları verileri destekler nitelikte👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
7.2 dereceyiz. Akşamdan beri hafif orta şiddette yağış var aralıksız devam ediyor. Gecenin devamında ve sabah da etkili bir yağış görünüyor. 1200 metre üzerinde kar vardır su an tahminimce🙋♂️
-
Ayin 30'una doğru hem GEFS hem ECMWF ENS senaryolarına yansıyan bir şey var. Diyagramimiz 0 derecede hemen hemen. Bu kadar süre varken ilk defa böyle bir senaryo gördüm. Özellikle bu sene 0 in altına düşmedik neredeyse
-
Dağlara kar gelooo🤗🥳
Akdeniz Bölgesi'nde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Antalya’nın doğu ilçeleri ile Kaş, Finike, Demre ilçeleri ve Mersin’in batı ilçelerinde çok kuvvetli (51-100 kg/m2), Antalya merkez ile sabah saatlerinden itibaren Adana’nın doğusu, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların genellikle 1500 m üzeri yüksek kesimlerde, Kahramanmaraş’ın kuzeyinde 1100 m üzeri yükseklerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, başta Konya-Antalya karayolunun Alacabel mevkisi olmak üzere yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
15.01.2024 23.00-17.01.2024 15.00
-
-29.8 derece ölçüldü en düşük Ardahan/Göle'de