%10 ilk defa gördüm bu sene 😃
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ocak ayının kalanı için bölgemizin kıyılarında kar beklentim bulunmamaktadır 👨🏼💻❎️
Tabii daha uzun süre var fakat öyle güçlü bir soğuk su an verilere göre pek mümkün görünmüyor. Kar ihtimalini konuşur ederiz. Fakat Şubat ayına kaldı gibi duruyor. Önümüzde zaten bol yağışlı bir süreç var . Takibe devam🙋♂️
Tahminim aynen geçerlidir. Ocak sonuna ilk sinyalimizi çakalım . Takipteyim🫡👨🏼💻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GÖLE
15 Ocak - 07.22(Yükseklik: 2006m)-29,5 -
Günaydın herkese. Gidek sınav edek🫡
mehmet civan abim sana da maşallah nasıl bir uyku duzenin var.👨🏼💻
-
Ardahan Merkez -22.2
Ardahan Göle -26.3 derece
Göle-30 un altına düşecek böyle giderse
-
Saadet doğum günün kutlu olsun ablam🫡
-
Allah rahmet eylesin. Hiç kimseye evlat acısı vermesin inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zaten işaretlemişsin Kral

👨💻
-
2 model de ayin 20 sinden sonra bir seyler gösteriyor soguk bakimindan. Hatay,Osmaniye, Kahramanmaraş, hatta Mersin'e kadar iniyor kar soğuğu. Peki ya kar?
anlık kar sevdasına yenik düşüp atlet hırka çıkarsan olacağı bu emre🤪
Genç adamsın bir şey olmaz sana 🫡
-
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
Gecmis olsun abim . dikkat etmekte fayda var salgın var bu aralar
-
21inden sonra bir şeyler var gibi duruyor. Bu şehrin bu zamana kadar kar almaması da garip değil mi? Bizde mi şans yok anlamadım.
Bu sistem biraz şanssız bir noktada kaldı. Bakalim önümüzdeki sistemlerde ne olur. Konya kışı örtülü kar almadan kapatmaz🫡
-
Hocam biz Konya'ya gittik hala kar göremedik
Önümüzde sistem sistemler var abim . Yapariz takibini🤚🏻🫡
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bir tane daha vardı bulamadım onu