Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fena, hiç bu kadar bozulmamıştım,sinirlenmemiştim hatırladığım kadarıyla..Zor bunu kabullenmek,o maçı oradan o dakikadan sonra vermemeliydik..
Söylenecek çok şey var yetkililer şapkasını önüne koyup düşünmeli . Bu jenerasyon ile çeyrek finale başarı gözüyle bakmamalılar
-
biz maç kaybedince mahvolduk bizim atalar Balkanları, Mekke'yi, Medine'yi, Kerkük'ü kaybedince ne yaşadı acaba Allah gani gani rahmet eylesin hepsine...
-
Son 10 dakika forvetler girince oynadığımız oyunu görünce iç çekmiyor değilim. Takımın taktiği ileri at barış Alper boğuşup faul almaya çalışsın olamaz. Yazık oldu final oynayabilirdik. Sağlık olsun diyelim 🇹🇷
-
Hamit ve Büyükekşi de bir an önce defedilmeli bu jenerasyona yazık olmasın
-
Montella’ya teşekkür edip gönderilmeli
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Son 3 golümüzün asistini Arda Güler yaptı 👏🏻👏🏻
-
Mert Müldüre yapılan hareket sarıyla geçiştirildi ama net kırmızı karttı bence
-
GOLLLLLLL SAMET AKAYDIN 35’
Türkiye 1 Hollanda 0
-
Eğer türklerin yoğun olduğu bir bölge değilse ben hiç doğru bulmuyorum şimdi istiklalde almanlar çıkıp bayraklarla yürüyüp marşlarını söyleseler eminim türkler olay çıkarır.
Burada Euro olsa Almanlar marş söylese kimse bir şey söylemez bence ya
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu video için maç kazanılır -
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun
-
Hollanda milli takımından dostluk temalı paylaşım 👏🏻
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.