Var kayıtları da aciklanacakmis
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbulda nisanda kar yağmaz bir de böyle bir sezondan sonra. İmkansıza yakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam buna kırmızı değil dediysen dahada bişey diyemem
Pekala. Penaltı degil bence . Ben hakem kitabi bilmem etmem. Sertlige yorum yaparım bence net bir şeklide kırmızı değil hatta
-
Eğer fenerin kazandığı penaltı penaltıysa icardi samsun maçında ki pozisyonu 100 kere penaltı
Penaltı bence de basit. Ama bu algıya gerek yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam tadicin ilk yarı pozisyonu kırmızı degilmi simdi
Hayir bence değildi. Kasti değil ayrıca mudahale bileğe
-
Boşuna algı yapmayın beyler kaybeden taraf zaten sinirli oluyor birbirimizi kırmayalım boşu boşuna
-
Hakeme rağmen hikayesini geçin. İki takım iyi mücadele etti. Fenerbahçe maç boyu panik oynadı elindeki maçı verdi. Bileğe basma ne zamandan beri kırmızı oluyor? O da abartı.
-
Geceden sabaha kadar olan uyku döngüm
23:45 te yatağa yat 1 saat içerisinde uyu, sabaha karşı 6 da aniden sebepsiz yere uyan. Uyandıktan yarım saat sonra geri uyu sabah 9'da yine aniden uyan kalk ve kahvaltı yap.
Kisaca herkes gibi
-
mustafa28 ben neden 300 puan kazandım 😅
25 milyona transfer yaptiniz bi gecede. 300 puan çok mu 😃
-
Bence pek faydalı değil o tarz videolar izlemen.
-
Her sene geliyor kim dedi gelmiyor diye
Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de
Kaynak (A Spor )
haberi gibi bir şey 87😃
-
Bu sene yaşadığımız mevsimler
İlkbahar yaz sonbahar yaz
-
Askerde yoklama kaçağı olarak gözüküyorum. İşler felan çıktı. 🙃
Git yap kardeşim. Teslim ol bir an önce
-
Ardahan Merkez'de 96 cm kar var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.