Dağlara baktınız mi
Kafamı hiç çıkarmadım dershane kütüphanesinden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDağlara baktınız mi
Kafamı hiç çıkarmadım dershane kütüphanesinden
Offf 2 şubata kadar riskli ama bakalım
Her şey güzel gidiyor aslında. 4 Şubat'tan sonrası takibe değer. Dersler yoğunlaştığı için daha az takip yapacağım . Ama her fırsatta buradayım
İlk 100 saat içerisinde Hatay'a kar verdi GFS öğle güncellemesi. 4 Şubat sabahına
ECMWF müthiş. Gerçekten sevindirici bir görüntü. Hatay ve Maraşa 168 192 arası örtülü kar vermiş. Adana ve Mersin dahi kar görebilir demiş. Kar senaryoları Hatay merkez için 10 cm'ye çıkmış 😎😎😎
Kar seviyesinde olsa sıcaklıklar o tarihte şov yapar Hatay da sıcaklık sıkıntı gibi
Sıcaklık sıkıntı. Maşallah GFS 1 güncellemede hiç etmiş 6 Şubat'ı. Bizim ihtimaller 8 Şubat'a gitti yine
Güncelleme durdu ama devamında tekrar kar alacağız sanırırm
6 Şubat'a kar. 8 Şubat'a da eh işte verdi. GFS güzel istikrar sağladı. Gem de aynı şekilde. Sıra ECMWF'de
Güncelleme durdu ama devamında tekrar kar alacağız sanırırm
Görüntüler çok güzel. Akşam ecmwf desteği gelecek mi acaba.
Gem hem ilk sisteme kar vermiş. Ardından ayın 8 ine gömmüş
GFS 6 Şubat akşamı ve 7 Şubat'ı işaret ediyor yeniden. Soğukları artırmış. Kar olasılığı da arttı o tarihe.
GFS öğlen ayın 5 inden ümidinizi kesmeyin diyor 👀
GFS 6 Şubat akşamı ve 7 Şubat'ı işaret ediyor yeniden. Soğukları artırmış. Kar olasılığı da arttı o tarihe.
Hayırlı geceler olsun. Sabah ufak bir işim var. Evden çıkmadan sabah güncellemesini değerlendirme şansım olur. Ecmwf'ye yetişemem.. Sabah ola hayrola
Bizim hayaller yine yarınlara kaldı yani.
Vade kısaldıkça uzuyor. Elbet gülecek yüzümüz işin sonunda
kahramanmaraşa ne söylersin hocam
Yarın akşam merkeze kar ihtimali var. Ayın 4 ünden sonra sıcaklık sorunu olacağını düşünmüyorum. Güzel görünüyor Maraş