Günaydın herkese hayırlı günler . Cumanız mübarek olsun
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Oğuzhan Uğur'un yapmış olduğu içeriği beğendim açıkçası. Siyasileri oturtup karşıt görüşlü birçok insandan değişik fikirlerde sorular alıyor. Siyasiler bu sorulara elbette hepsine net açık cevaplar vermiyor. Fakat bir fikir sahibi olmak için güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum..
-
İyi ihtimalle 10 Eylül'e kadar sıcak atak yiyeceğiz sürekli. Sonbahar şartlarını bile konuşmak için daha çok çok erken.
-
Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım

Haritada bize yer vermemeleri skandaldır. Geçen sezon da tahminde yer vermemişlerdi. Saçmalıktan başka bir şey değil gerçekten
-
Ben 17 yaşında yani bir sene önce hemen hemen 1.93 boy 108 kiloydum 🤡
Şu an 1.93 ve 85 kiloyum
-
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,sınava girip yerleşen arkadaşlarımıza eğitim hayatında başarılar dilerim. Bende uzun zamandır siteye giremedim,kpss maratonu son sürat devam ediyor.

Hosgeldin reis. Ozlettin kendini yav. Bizler iyiyiz sen nasılsın?
-
Günaydın hayırlı sabahlar. Giremiyorum sabahtan beri foruma.
-
Yerleşen arkadaşları tebrik ederim. Şansınız bahtınız açık olsun. Izlanda sana da başarılar tekrardan
-
Sahutt sende ne var ne yok acep?
Sarp Özdoğan yazmış,sende yazdın mı veya benmi kaçırdım?
Ben mezun bıraktım 1 sene daha dayı. İstediğim yerler gelmedi maalesef
-
Bana hava durumu uzun vadede tutarlılığı yüksek olan uygulama lazım Android için. Varmı kullanan bir arkadaş? sağlam olanlarından
Uzun vade değil de Windy iyidir ya.
-
Giresun için Yaz faslı artık bitmiştir bence 1 hafta yağmur yağar sonra 1 hafta denize girilmez zaten oldu Eylül 2 hafta yaz yaşadık ki ben soğuğu sıcağa tercih ederim sonunda yaz bitti sistem takibine hazır mıyız

Gaza getirirsin adamı he. Forumda birkaç kişi hariç soğukçu zaten herkes
-
Çocukla aramda 40 civarı puan var. 160 k sıralamam var. Çocuk Kocaeli Hukuk kazanmış 🤨
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese..
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
Eren izmir ilçesine sulu kar olabilir kesin değil ama. Abone olursan sevinirim 🤣🤣