https://twitter.com/muhmmdernarsln
kendi twitter hesabım paylaşımlar kişiseldir herhangi site kurum kuruluşla ilgisi yoktur.
Takip ettik hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttps://twitter.com/muhmmdernarsln
kendi twitter hesabım paylaşımlar kişiseldir herhangi site kurum kuruluşla ilgisi yoktur.
Takip ettik hocam
İstanbul 2. kez patlamış .
Nasıl yani?
Hataylı olmama rağmen 15 in üstü kısa kolları kaldırmam.
❤️
Arktik Denizi buz miktarı durumu son 10 yıla göre iyi duruyor 🤔
Hadi Trabzonspor'da Uğurcan’dır Bakasetas'tır ne bileyim Visca falan yok. Ama Galatasaray'ın bu kötü oyunu geçen seneden beter. Lig güzel olacak bu sene 4 büyükler de iyi diyoruz lafın gelişi de. Adana Demir'in oynadığı futbol Galatasaray'ın oynadığı futboldan daha göze hoş geliyor. Ki 4 haftada 2 gol atmış bir Galatasaray'dan bahsediyoruz... Trabzonspor'da çok fazla eksik var. Abdullah Avcı'nın şampiyonluk kredisi var. Ama bu futbolla o da uzun sürmez. Bi toparlanma şart
2 senelik kuraklık haritası. Güneydoğuda çok ciddi kuraklık var.
Bireysel olarak da öne çıkan hiçbir oyuncu yok şu ana kadar. Mertens'in bir pozisyonu var. Okan sürekli hakeme itiraz ediyor.. Hakem de sürekli maçı durduruyor.
2 takım da rezalet futbol oynuyor
Cfs bak sahut arka arkaya 1 ay verir son 1 hafta pırt 🤓
Climate fos system
Bence en boş söylemlerden biri "fikir" vermesi her güncelleme farklı çıkıyor nasıl fikir verebilir ki
Arka arkaya birkaç güncellemede aynı tarihe sistem gösterince o sistemle ilgili yorum yapabiliyoruz . Onun dışında bir verdi bir vermedi o fikir veremez zaten.
Siteyi, erişime neden kapatıyorsunuz?
Bakım
Uğurcan Çakır Sahalardan En Az 3-4 Hafta Uzak Kalacak
Trabzonspor için gelebilecek en kötü haberlerden biri. Kaleci şampiyonluğa mal oluyor her sene. Muslera sakatlanınca, Altay sakatlanınca
Çok değişik hissettim
Ben pek anlayamadım olayı, gfs öyle göstermiyor. Kesinleşmesi için modellerin mutabık olması lazım değil mi
Kesinleşti diyebilmemiz için kısa vadeye girmemiz gerekiyor önce. Şu an uzun vadede hala. Modeller bu vadeye fikir verir sadece. Sistem geliyor dedirtmez. Mutabık olsalar bile.