@dark and cold modeller öyle gösteriyor çünkü
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Meteorolojide anlamadığınız olay her sene her gün farklı ekstrem ve şaşırtıcı olay yaşanırken ısrarla yok olmaz daha önce hiç olmamış diyorsunuz. Bizimkiler Hatay'a 4 yılda bir kar yağar diyor. Geçen sene yağdı. Bırakalım mı takibi Hatay'lı arkadaşlar?
-
mevsim geçişlerinde yani kararsızlığın en yüksek olduğu dönemde 10 günde kısa bi vade değil. Neyse bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
İmzamı atarım
-
Beyler gelin de model konusunda tartışalım boş kalmasın
-
Demek o ceza olayı bu konudan çıkan bir tartışmadan dolayı olmuştu.Kaçırmışım ben o kısmı.Gerçi burdaki durum daha farklı herkez alıştı birbirine cezalık durum olmaz önemli suç olmadıkça kaldıki şu şu sebepten dolayı o serin atak gelmez demek gecen seneki durumdan daha farklı ama değerli Başkan o günleri bi hatırlatayım demiş herhalde yinede.🙂
Tabii ki. Forum kurallarını aşmayan hareket ve tavırlar olmadıkça yönetim kimseye ceza vermez kolay kolay
-
Havada her şey olabilir onceki sene kim bekliyordu en soğuk 2. Mart ayını göreceğimizi
Veya Hatay gibi bir şehirde son 10 yılın en yoğun kar yağışının görüleceğini. Mart'ın ortasında
-
Oguzhan geçen sene bi sistemde Uludağ'da kar ihtimali belirmişti. Biz de takip ederiz demiştik. Arkadaş fazla kesin ve ısrarcı konuşmuştu. Biz de bırak takip etmek istiyoruz dememize rağmen ısrar edip ceza almıştı. Sevdadan kasıt o
-
Moskova'ya ise tam anlamıyla kış geliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbul diyagramı. Çok karışık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fiorentina 1. torba olmamıza rağmen çekeceğimiz en zor rakipti. Heart ve RFS'yi ilk defa duyuyorum. Emre hocaya düşüyor bütün iş. Fiorentina'yı yenerse eğer sürpriz olacağını düşünmüyorum. Öteki temsilcimiz Sivasspor ise gerek ön elemede gerek ligde sergilediği kötü ve düşündürücü performansla bu grubu zor geçer diye düşünüyorum.
-
KONFERANS LİGİ 🔥
İstanbul Başakşehir
Fiorentina
Hearts
RFS
Slavia Prag
CFR Cluj
Sivasspor
Balkani
-
Temsilcilerimize başarılar diliyorum.
Trabzonspor kafa kafaya bir gruba düştü. Monaco'nun performansı açıkçası çok kötü. Trabzonspor'un gruptaki en ciddi rakibi Monaco'nun durumu Trabzonspor'dan iyi değil. Grubu en kötü 2.bitirip play-off oynayacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin lider çıkacağını düşünüyorum. Rennes'i hiç izlemedim. Kieve yenildik. Ama o futbolla yenilgi sürprizdi açıkçası. Bakalım Fenerbahçe bu şekilde devam ederse Avrupa'da da başarılı olacağını düşünüyorum
-
Her iki takımımız da güzel kura çekti. Son 16 da neden 2 Türk takımı olmasın?
-
Temsilcilerimizin grupları belli oldu 🔥🔥
B Grubu
Dinamo Kiev
Rennes
Fenerbahçe
AEK
H Grubu
Kızılyıldız
Monaco
Frenchvaros
Trabzonspor