Herkes ne kadar da olumlu🙃
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayrıca bu 27 sindeki sistem için daha şimdiden Karadeniz sistemi geliyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda bu sistem Karadenize kaçarmi acaba
Ben bir suredir takip ediyorum bence potansiyelli bir sistem. Takip edilmesi gerekir. 🙋♂️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Azor bağını koparmazsa yine güzel bir sistem indirecek 👨💻
-
22 cm der. Kafamdaki desen bu değil. Farklı bir sinoptik beklentim var.
-
Biraz daha farklı bir çıktı. Fakat bu soğuk bile Hatay'da kar yapmaya yetiyor 🙋♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecfm artık bence takip etmeyelim
O kadar değil hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
biz niyebu kadar şanssiziz ya niye böyle güzel şeyler bizim olmuyor
Cagri soguk olsun kar olsun da -30 diyoruz yav.
-
ABD'deki dondurucu soğuklar Meksika'ya kadar inmiş . Denver şu an -31 derece . Hissedilen. -40. İnanılmaz
Diyagram ortalaması 0 ın altinda. Uzun vadeden bahsediyoruz tabii ki . O tarihte karlı sistem veren birçok senaryo var. Takibe devam👨🏼💻🙋♂️
GFS sabah göstermiş aslinda sistemi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ayin 30'una doğru hem GEFS hem ECMWF ENS senaryolarına yansıyan bir şey var. Diyagramimiz 0 derecede hemen hemen. Bu kadar süre varken ilk defa böyle bir senaryo gördüm. Özellikle bu sene 0 in altına düşmedik neredeyse
Diyagram ortalaması 0 ın altinda. Uzun vadeden bahsediyoruz tabii ki . O tarihte karlı sistem veren birçok senaryo var. Takibe devam👨🏼💻🙋♂️
-
30 kg yağışa ulasmışız🫡👏
-
Amanosları beyaz gelinlikle görmeyeli 1 sene oldu . Özledik yav inşallah sıcaklık biraz daha düşer de kar sınırı da düşer
-
Ortalamaya baktım. Ay sonu bir beklentim var bahsetmiştim. GEFS ortalamasına çok güzel yansımış . Ülke geneli güzel bir sistem beklentim var o tarihler için. Veriler çok güzel. Modellerin senaryoları verileri destekler nitelikte👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.