Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Meteorolojide anlamadığınız olay her sene her gün farklı ekstrem ve şaşırtıcı olay yaşanırken ısrarla yok olmaz daha önce hiç olmamış diyorsunuz. Bizimkiler Hatay'a 4 yılda bir kar yağar diyor. Geçen sene yağdı. Bırakalım mı takibi Hatay'lı arkadaşlar?

Demek o ceza olayı bu konudan çıkan bir tartışmadan dolayı olmuştu.Kaçırmışım ben o kısmı.Gerçi burdaki durum daha farklı herkez alıştı birbirine cezalık durum olmaz önemli suç olmadıkça kaldıki şu şu sebepten dolayı o serin atak gelmez demek gecen seneki durumdan daha farklı ama değerli Başkan o günleri bi hatırlatayım demiş herhalde yinede.🙂

Tabii ki. Forum kurallarını aşmayan hareket ve tavırlar olmadıkça yönetim kimseye ceza vermez kolay kolay

Oguzhan geçen sene bi sistemde Uludağ'da kar ihtimali belirmişti. Biz de takip ederiz demiştik. Arkadaş fazla kesin ve ısrarcı konuşmuştu. Biz de bırak takip etmek istiyoruz dememize rağmen ısrar edip ceza almıştı. Sevdadan kasıt o

Fiorentina 1. torba olmamıza rağmen çekeceğimiz en zor rakipti. Heart ve RFS'yi ilk defa duyuyorum. Emre hocaya düşüyor bütün iş. Fiorentina'yı yenerse eğer sürpriz olacağını düşünmüyorum. Öteki temsilcimiz Sivasspor ise gerek ön elemede gerek ligde sergilediği kötü ve düşündürücü performansla bu grubu zor geçer diye düşünüyorum.

Temsilcilerimize başarılar diliyorum.

Trabzonspor kafa kafaya bir gruba düştü. Monaco'nun performansı açıkçası çok kötü. Trabzonspor'un gruptaki en ciddi rakibi Monaco'nun durumu Trabzonspor'dan iyi değil. Grubu en kötü 2.bitirip play-off oynayacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe'nin lider çıkacağını düşünüyorum. Rennes'i hiç izlemedim. Kieve yenildik. Ama o futbolla yenilgi sürprizdi açıkçası. Bakalım Fenerbahçe bu şekilde devam ederse Avrupa'da da başarılı olacağını düşünüyorum