| GÖLE 15 Ocak - 07.22(Yükseklik: 2006m) | -29,5 |
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydın herkese. Gidek sınav edek🫡
mehmet civan abim sana da maşallah nasıl bir uyku duzenin var.👨🏼💻
-
sabah guncellemesi etkili yagmur var diyor.
Iyi demiş😃
-
Ardahan Merkez -22.2
Ardahan Göle -26.3 derece
Göle-30 un altına düşecek böyle giderse
-
Saadet doğum günün kutlu olsun ablam🫡
-
Bu bir duadır: Tanrı'm: Şubat 5'den sonra, tipi zamanı gelsin. Sömestr uzasın.!

Sömestrda kar demişken yilı hatirlamam. Ya 10 ya 11 sene önce. Yarıyil tatili icin fasikül vermiş öğretmen. Üzerinde karda kayan çocuklar falan var. O yaslarda bile cok severdim. Keske burada da yagsa da hep kar tatili olsa karda oynasam diye hayal kuruyordum. Sonra şubat ayında epey kar yağdı. Yerde baya birikti 4 5 gün 1 hafta boyunca yerde kaldığını hatırlarım . Balıklar vardı bizim. 30 tane civarı. Soğuktan ölmesinler diye akvaryumdan alıp kovaya koydum. Sıcak odaya sobanın hemen arkasına koydum. Soba da çok yanmıyordu. Ödev yapmamak için bahane ararken dışarıyı izlerken uyumuşum yerimde. Uyandığım zaman bütün balıklar kovanın yüzeyindeydi. Annem çok kızmıştı sen neden oynuyorsun diye vs. Sonra hepsini kara gömüp dua okumuştum. Sömestrda kar deyince aklıma hep o anı gelir. Trajik bir olay.🤕
-
Azor böyle iken gerisini size bırakıyorum..
Izlandanın uslanması lazim.
-
ECMWF diyagrami iyi görünüyor
-
Gece bakalım GFS ne der. Ben böyle gelsin istemem şahsen. Soğuk Batı'yı etkiliyor ve dağılıyor. Hayırlısı . Gece görüşürüz🫡
-
İç Anadolu biraz ucundan alabilirmi Eskişehir tarafı böyle gelirse acaba
Eskisehir faydalanabilir bu görüntüde. Ama onun doğusu Fos. Kartepe Uludag 2 metreye yak8n kar alır.
-
Daha fazla vermiş 😆
-
210 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbul'a 50 cm kar vermiş 🫡
-
Neyse bir dönüş bekliyordum ECMWF'den zaten. Bakalım nasıl bir hal alacak. Eline sağlık abim wriscuttern
-
Valla bana kızmayın ben hiç beğenmedim