Konya şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji uzmanı Uzm. Dr. Ekrem Karakaya görevi esnasında silahlı saldırı ile şehit edildi…
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Söyle bişey var elimde 🤩
-
60 ayt netiyle 15-20k gelmez.
Netler buysa rahat gelir bence. OBP düşürmezse. 100 üstü tytsi var.
-
200k liraya araba önerisi
-
Günaydın hayırlı sabahlar. mehmet civan iyi düşünce ve dileklerin için hem kendi hem de genç arkadaşlarım adına teşekkür ederim

-
İçimde AYT zor geçecek gibi his var hadi bakalım
Kendime hiç güvenmiyorum aytde. Özellikle fen kısmında
-
Türkçe zordu. Matematikte 36 yaptım. Eminim gibi. 30 üstü gelir diye düşünüyorum. Kesin konuşmayayım. Sosyal normal olması gerektiği gibiydi bence. Felsefe bir tık zordu diyebilirim. Fen bölümünden hiçbir zaman emin olmadım. 12 üstü nete okeyim 😜. Türkçe ya tamam ya devam diyecek kısacası.
-
Seni kimler aldı? Kimler öpüyor seni?
Çok rahat bu adamlar. Profesyonellik diyebiliriz herhalde. Live ile ilgili konuşmicam. Çok büyük şanssızlık. Pl yi de finalde dahi oynadıkları futbolla şampiyonlar ligini de haketmişlerdi. Sağlık olsun diyelim. 2 kulvarı da ucundan kaçırdı. Bu da Fatih hocama yazar 😜
-
Hasan61 hoşgeldin. Buralardayız biz de yazmasak da. Sınav için de tyt iyi idare eder civarı. Ayt yetişmedi gibi. Az net yapıyorum. 1 ay sürede min 20 net daha toparlamam lazım aytde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
MAYIS TAHMİNLERİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi günleriniz olsun forum ahalisi.
Hayırlı akşamlar dayım. Bizim gibi soğukçular için hiç hoş olmayan havalar. Bahar havası da değil. 34 35 görüyoruz buralarda
-
Hayırlı akşamlar Sahut,Aybars
Şükür iyiyiz, Yuvarlanmaya devam (klasik lafımdır)

Sen nasılsın?
Şükür biz de iyiyiz. Aynı şekil yuvarlanıyoruz
-
Hayırlı akşamlar forum ailesi. Allah afiyetinizi arttırsın. Uğrayamıyorum foruma pek. Nasılsınız? Sağlığınız sıhhatiniz nasıl? Keyifler yerinde mi?
-
Günaydın hayırlı sabahlar. mustafa28 yeni yaşın kutlu olsun kardeşim. Nice yaşlara inşallah