ne çabuk abi diğer kazadada ağır yaralılar var toplamda heralde 40 45 ölüyü zorlucak
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
ne çabuk abi diğer kazadada ağır yaralılar var toplamda heralde 40 45 ölüyü zorlucak
Olabilir,Allah ailelerine de sabırlar versin.
Çok kötü
-
Kış tahminlerin bir çoğu kurak diyor hafif la nina etkisinden olabilir en azından onunda payı var
Kasım ayı gelmeden cacık
-
- Resmi Gönderi
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi
SameT. La ninanın yağışa direkt bir etkisi yoktur. Hafif kurak denilme sebebinin pozitife evrilen endeksler olduğunu düşünüyorum
Cografyamiz adina yok ancak şöyle diyebiliriz la Nina soğuk deniz demektir soğuk denizde siklon ihtimali düşük bu yüzden durgun havalar hakim olur ve İzlanda gibi yerlerde 990 ve altında basınç değerleri gorebiliriz buda naonun negatife inmesini engeller kısacası la Nina = güçlü polar wortex = pozitif endeksler.
-
- Resmi Gönderi
benim basim yine agriyor hafif hafif yagismi geliyor arkadaslar nedir durum. isten gucten kafayida kaldiramadik kac gundur hic birseyden haberim yok ama geliyor birseyler heralde
-
Çok güzel bir toprak kokusu vardı bugün. Müthiş kütleler burnumun dibinden geçti. Bulunduğum yerde hafif,birkaç km doğuda kısa süreli şiddetli yağışlar oldu bugün öğleden sonra. Yarın ve pazarteside öyle gözüküyor. Tahminler ne kadar olumsuz çıksada herşeye rağmen bu seneden çok ümitliyim en azından yağış olarak. İçimden sürekli bi 2018-19 sezonu geçiyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Günaydın,Hayırlı sabahlar herkese.
-
Mardin Derik'te meydana gelen katliam gibi kazada ölü sayısı 20 ye yükseldi 8 kişide ağır yaralı. Ölenlerin arasında 1 poliste var . Şoförler yaşıyor 2 şofötde gözaltına alınmış.
Gaziantepteki kazada da 16 kişi hayatını kaybetti.
-
direkt olrak etkisi yok dolaylı yoldan biraz etkiliyor la niaa kışlar biraz daha kurak oluyor daha soğuk ama daha kurak Bu senede haffif la nina etkisi bekleniyor .durum değişebilir tabi
-
- Resmi Gönderi
Günaydın herkese. Hayırlı sabahlar
-
Şu Salih gelsede az yüzümüz gülse
Ne adamdı ya :=) ansıızın yorumunu yapar çekilirde kenara Troll salih. Gelsinde az eğlenelim gülelüm Edsane Salih
-