Batı için iyi. Bizim taraf deniz havası
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Şaka maka 120'de iyi geldi bozmayacak mı dersiniz ?
Bagacazzz
-
Allah rahmet eylesin. Hiç kimseye evlat acısı vermesin inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
vay be hocam soğuk morluğun güzelliğine bakarmisin keşke bundan olsa hep morlar aksa
Hep olur mu Çağrı hayat durur 2 günde şu soğuklar olursa bir gün
-
Beklentin ne bu arada öğrenelim kafandaki sinoptiği merak ettim Marmara için
Çok merak ettin seni kırmayayım. Marmara için değil niye Marmara için isteyeyim? Ülke geneli için istediğim sistem bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mesele neymiş. Kardan örtü dışında ne beklenir. Anlamadım 😅
Benim beklentim bu değil kardeşim Allah Allah. Ben potansiyel takip ederim.
-
Kar doğru düzgün 2 saat yağsın örtü olur zaten mesele o değil 🫡
-
Bence en iyi haliyle bile orta halli bir sistem, çok yükselmeye gerek yok fakat şu ortamda her türlü tatmin eder
o tarihte Afrika konuşuluyordu bir ara ocak ayından vazgeçilmişti komple🫡
-
21-22 side çok güzel sonrasını niye takip ediyorsun her türlü potansiyeli taşıyor o sistede.
Takip etmekte bir sakınca görmüyorum kendi adıma. Yakin vadeyi bir iki gündür değil uzun süredir takipteyim zaten 🙂
-
Zaten işaretlemişsin Kral

👨💻
-
2 model de ayin 20 sinden sonra bir seyler gösteriyor soguk bakimindan. Hatay,Osmaniye, Kahramanmaraş, hatta Mersin'e kadar iniyor kar soğuğu. Peki ya kar?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
28 29 u da takip edelim uzun vade demeden
anlık kar sevdasına yenik düşüp atlet hırka çıkarsan olacağı bu emre🤪
Genç adamsın bir şey olmaz sana 🫡
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.