Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Hocam model paylaşmayı özledim seninle beraber Winter hocamızın çizimleri filan Bu sene zaman buldukça paylaşmaya devam edicem tabiki

>>>WinteR<<< alo alo ses ver

• Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek

18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅

Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

18’de ben de öyleydim taa ki sakal çıkana kadar, 12. sınıfta kayıt için dershaneye gittiğimde 8. sınıf kitaplarını gösteriyordu kadın bana 😅

Şuan sadece 1 yıl geçmesine rağmen sakal sayesinde 15 gözüken tipim 18 oldu

Ben sakalı kestim 1 hafta önce uzamasını bekliyorum takipteyim hızlı uzasın diye jiletledim de

• Ben 18 yaşındayım ama millet beni 15-16 zannediyor çok kötü bir şey gerçekten küçük göstermek

Şimdi daha çok genç olduğun için küçük göstermenin kötü bişey olduğunu düşünebilirsin.Ama yaş mesela 30 ları falan bulunca bi 15-20 sene sonra falan küçük göstermek isteyceksin.🙂

• Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım :)

0bXyG.png

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Accuweather - 2020 sonbahar tahmini

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Accuweather - 2021 sonbahar tahmini

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Accuweather - 2022 sonbahar tahmini

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Hasan61 (17 Ağustos 2022 22:27).

• Accuweather Türkiyeyi dışlamış boyama yapmıyor . Yani Türkiyeyle hiç ilgilenmemiş. tahmin yapmaya bile tenezzül etmemişler. etmesse etmesin çokmu lazım :)

asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

• asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

Aynen senin demen gibi olabilir NOAA da Türkiye için kurak veriyor . Kış yağmuru çok önemli yazın neysede kış yağmurunu sonbahar yağmurunu alamadımı problem eylülü es geçtim hadi. ama ekim kasım ayları bunlar önemli aylar

ya kısa vadede bile farklar var 2014 2015 lerde güzel yağışlar alıyorduk bşz güz mevsiminde güz yağışları elmizden kayıyor gibi duruyor banamı öyle geliyor

• Çok sopuk bir dağ ya şaka gibi.DİRENİYOR

• asya tahmininde boyarlar. Ama ne çıkacağı belli oldu zaten. Büyük ihtimalle balkanlarda olduğu gibi sonbaharın ilk yarısının sıcak ve kurak olması muhtemel tahmine göre türkiye için. Avrupanın genelinide kurak koymuşlar. Sadece baltık ülkeleri ve ingilterenin kuzeyi yağışlı gözüküyor. Modeller bu sonbahar için çok karamsar anlaşılan bakalım hayırlısı.

Kış ayında Asya tahmini vermemişti verir mi ki

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...