Diyagramin ilk yarısı
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
Gecmis olsun abim . dikkat etmekte fayda var salgın var bu aralar
-
cmbrn41 eline emeğine sağlık abim🫡
-
Şöyle de bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncelleme sonundaki sinoptik çok daha temiz bir sinoptik. Azor'un önü daha açık. Parazit ABler yok . Devamında sağlam bir sistem inişi olur bu güncellemeye göre
-
21inden sonra bir şeyler var gibi duruyor. Bu şehrin bu zamana kadar kar almaması da garip değil mi? Bizde mi şans yok anlamadım.
Bu sistem biraz şanssız bir noktada kaldı. Bakalim önümüzdeki sistemlerde ne olur. Konya kışı örtülü kar almadan kapatmaz🫡
-
Hocam biz Konya'ya gittik hala kar göremedik
Önümüzde sistem sistemler var abim . Yapariz takibini🤚🏻🫡
-
Ule bu forumda genelde kaosların içinde ben bulunurdum tam başkaları kaos çıkartmışken kaldırıldı yav ulee Sahutt 😂
Gaybol👀
-
Hişttt Burda Kavga Yok Polis Var Ona Göre Kelepçeyi Takarım Ona Göre😀🤪🤪
Ereni al abi . Sebebi Ilıkçılık yapıyor😬
-
stop diyorsun benim yorumumu siliyorsun. Onunkini de sil adaletin varsa. Fikrimizi paylaşamayacak mıyız. Tahminleri zora girince ılıkçılık modunu açanlara karsever diyebilir miyiz? Bence hayır.
Stop dedim Eren'in de Estimator'un da mesajini sildik. Tahmin kişiyi bağlar. Burası model konusu. Konuyu dagitmayalım. Son mesajımdır.
-
Abiler stop🤚🏻
-
İlk önce sistem yok derdiniz şimdi sistemi kabul eder iki modelle karşılaştırma yaparsınız gfs soğuk açısından aşırı iyi bir şey vermese de kara üzerinden esen karayel tüm meseleyi çözüyor rahat ol
Ben çok rahatım. İroni mesajinı anlamışsındır diye ümit ediyorum. Onun haricinde bir hafta önce bu sistemin potansiyelinden bahsetmiştim zaten. Nerede demişim sistem yok diye?
-
Karayelde var arkadaşlar ecwmfde ile çok fark yok diyebiliriz.
Insanlar yanilmasin bu yoruma alakasi yok 2 modelin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFSye göre sistem ECMWF'den çok daha zayıf. 🤚🏻
-
Bir durun da güncellensin model👨🏼💻