Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Yoksa ben fizikçiyim. Sevdam var fiziğe. Veya meteorolojiye ilgim var. Spor muhabiri olmak isterdim hep. Ama bir garantisi yok bu mesleklerin. Bunların hepsine dikkat ediyorum. Devlette çalışan bir meteoroloji mühendisi ne kadar maaş alıyor ki?? Veya bir fizikçi. Bitirip ne yapıyor. Elbette Boğaziçi fizik mezunlarından vs bahsetmiyorum. Onların işi garanti. Ya ötekiler? Söylemek istediğim, 3.3 milyon kişinin katılacağı bir sınav, 4 sene sonra tavan yapacak işsizlik sorunu vs vs vs

Ben paraya bakarım. İş garantisine bakarım. Kazanca bakarım. Yaşadığım ülke şartlarına göre bunlara bakmak zorundayım. Şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaparım. He gelişen bir ülkeyiz. İş imkanları vs artar. Onu bilemem. Kaç senede bir düzene oturur vs kestiremeyiz. Elbette tıp puanı gelecek mi vs ayrı muamma. Riske atmak istemiyorum ben şahsen.

wriscuttern AYT de böyle devam etsen tıp gidersin bu arada. Zorlamaya değer bence. AYT biyoloji sistemler vurmayı düşünüyorum. Bütün konular yetişmeyecektir. Kimya da Elektrokimya, Gazlar, KÇÇ, Organik bitiririm. Fizik 7 8 civarı yapıyorum zaten. 🙂

Dün TÖDER e girdik. Ayt çok iyi olmasa da TYT de minimum 85 net gelir diye düşünüyorum. Matematik'te 36 soru işaretledim emin bir şekilde. Matematiği toparladım toparlamasına 37 38 40 yaptığım Türkçe düştü 28 29 30 lara. Bu ay sağlam bir ayt çalışmasıyla birlikte paragraf problem de götürürsem bir aya kadar TYT de 100 ayt de 50 netleri görebileceğimi düşünüyorum. Zor ama bakalım. YKS22 tayfa. Sizde durumlar ne? Yazın bakalım🙂

Günaydın hayırlı sabahlar. Dünya Meteoroloji günümüz kutlu olsun arkadaşlar 🌨️🌧️☁️🌤️🌞⛅⛈️🌪️☔☃️☃️

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ülke olarak güzel bir kış geçirdik Mehmet dostum

Umarım seneye daha güzel bol karlı bir kış geçiririz

Yazılarından dolayı da seni tebrik ediyorum nokta atışı tahminlerde bulundun ve Akdeniz bölgesini bilgilendirdin :alkıs:

Teşekkür ederim abim. Gerçekten güzel bir sezondu. Çok keyif aldım bu sene. Tahmin yaparken, takip ederken vsvs. Seneye sizin oralara geleceğim inşallah. O zaman birlikte takip yaparız . Senin de bilgilerinden faydalanırız. 😎

Hatay gerçekten çok değişik bir il iklim olarak

Bu sezonunen anlamlı cümlesi olarak bunu seçtim. Bir şehir düşünün. Akdeniz iklimine sahip, ülkenin en güneyinde yer alıyor. 85 metre rakıma sahip bir kıyı şehri. Geçen sene şehir merkezi 1 kar tanesi görmemiş. Bu sene tam olarak sulu kuru örtülü örtüsüz 5 kez kar yağışı gördüm Hatay merkezde. 3 ü hafif örtü bıraktı üstelik. Normalde Mart ayında 20 dereceleri gören bu şehir bu sene son 10 yılın en yoğun en iri kar yağışına tanıklık etti. Hangi şehre gidersem gideyim burada geçirdiğim 2012 ve 2022 kışını unutamayacağım sanırım 😊

durum nedir

Şöyle. Kar açısından kış bitti diyebilirim. Kıyılar adına %95 bitti. Hala Maraş'ın bu hafta sulu sepken kar görme olasılığı var. İç kesimler, Göller Yöresi, 1000 metre rakımlı yerleşim yerlerinde Nisan 2. hatta 3.haftasına da sarkabilr bu. Kar konuşabiliriz. Ama Adana, Osmaniye, Antalya,Hatay gelecek haftadan itibaren de Kahramanmaraş'ta artık bahar moduna girecek. Ay sonuna güzel bir Afrika yiyip 16 17 hatta 20 lere kadar çıkacağız. Nisan ilk haftası soğuk hava ihtimali var. Güçlü değil. 12 13 lere ineriz min. Artık kıyılarda bu güzel, hafızalara kazınacak, uzun seneler konuşulacak kış sezonunu kapattım diyebilirim kendi adıma. Darısı gelecek seneye inşallah 🙂

Valla ben takibi bıraktım. Sonraki sezon inşallah Ankara veya Eskişehir için yapıcam takibimi. Sahi Accu kış tahmini ne zaman yayımlanıyor 😆😆🏃🏻‍♂️