100
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ve Sahutt ve eren birilerinden kaptı bu işi ben yalnız başıma bir şeyler öğreniyorum.
Herkesin kendine örnek aldigi kisiler vardır Yusuf. Önemli olan sürekli yeni bir şeyler öğrenmek. Kendine bir şeyler katmak.
-
Yetişiyor derken asıl bölge sorumlusunun görevini anlık olarak üstlenmemden mi bahsediyorsun.
Hayir paylaşım ve takiplerinden dolayı sende yeni bölge sorumlusu potansiyeli gördü Baskan. Böyle devam et🫡
-
Bize de kar verdi valla. Sibirya kökenli olduğu için o da. Neyse bakalım. 🫡
-

Bölgecilik yapmayayım diyorumda istanbulda yağış yok

Hatay'a da yağış bittikten sonra soguk girecek yüksek ihtimal. Yeni kanser 🫡
-
Sabah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Öğlen
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eren böyle bakalım bir de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
240 İstanbul yükseklerinde kar var
21 ine ucundan dokundurur gibi
Fazlası gelebilir. Sicak arkası kar
Gösterecek bir şey yok galiba
Bu guncelleme iyi gidiyor. Model sonuna iyi kötu bir şey indirir.
-
384
Gonder gelsin baskan 👨🏼💻
-
GFS uzun vadede bir şeyler göster da bıktırma insanları millet kepenk kapattı gitti
-
Akşam bende tahmin yayınlayayım normalde uzun vadeye bakıyorum ama kısa vade için akşam 10-11 gibi buradayım

Eline saglik simdiden hocam. Takipteyiz.
-
Gfs ve ecmwf e göre kısa vade tahmini yapmak = Teslaya binmek

TOGG fiyat performans ürünüdür. Tercih ederim. Yerli ve milli 🫡
-
Her sey model mi ? 384 saatlik tahmin yapıp sonraki güncellemede 72.saati bile kritik şekilde değiştiren modellere bakarak yapılan tahminler benim gözümde yok niteliğindedir.