Hasan61 iyi net yapıyor musun hocam?
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
senin hedefin ne
benim hedef mekatronik veya elektrik-elektronik mühendisliği
geçen sene sınav zor olduğu için aytden 30 net tyt 50net yapan biri 200kya girmiş bakalım bu sene nasıl olucak
Elimden geleni yapacağım TIP için. Olmazsa sağlık olsun der ilk 100 k da tercihimi yaparım. Allah kerim
-
Rabbim gönlüne göre versin kardeşim, motivasyon konuşmalarını becerebilen biri değilim. Tunç Kurt Matematik takip et çektiği motivasyon videoları için izliyorum ben
Teşekkür ederim abim. Ben de izliyorum onu. Olimpiyat soruları vs sarıyor 👀
-
25 civarı yapıyorum şimdilik. Bozmadan devam edersem 1 aya TYT de 100 nete ulaşırım. Son zamanlarda sürekli motivasyon kaybı yaşıyorum. Elde olmayan sebeplerden. Toparlıyorum da. Hedefimi 100k koydum. 💁🏻♂️
-
ben mezuna kaldım geçen sene hiç çalışmadım staja gittim için bu sene hedef tyt 45-50 net ayt 30 net fazlasında gözüm yok
Ben TYT de 85 90 civarı net yapıyorum. Bakalım hiçbir şey belli olmaz
-
bende şimdi tyt türkçe denemesi çözücektim :'D mezun tayfamısın
Ben 12 yim 🤗
-
Demin 40 soruluk Türkçe denemesini fulledim. 😳
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Whisper IP banı oluyor mu dayı?
-
Isparta'lı arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Ölen amcamızın da mekanı cennet olsun.
-
Fenerbahçe Şampiyonluğa Adeta Havlu Attı
Fenerbahçe 0-1 Medipol Başakşehir (MS)
Emre Belezoğlu’nu sezon öncesi gönderip Pereira’yı getirdin de ne oldu Ali Koç
Fenerbahçe camiasının başkanı her istediğini öylece yapamıyor. Kendisi de Emre'nin gitmesini istemezdi. Ama taraftarın bir beklentisi var kendisinden. Daha önce avrupada az çok başarı yakalamış, gitmiş bilmem nerelerde şampiyon olmuş Vitor Pereira'yı getirdi. Ben hala Pereira'yı suçlamıyorum. Fenerbahçe'nin düzelmesinin tek çözüm yolu yönetimin değişmesi.
-
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
-
Ali Koç'un Hulusi Belgü'ye gösterdiği tepkiyi aşırı saçma buldum. Adam çıkmış Hulusi Bey' e cevap veriyor sadece
-
Benim de balıklarım vardı. Ilık su balığı. Dışarısı çok soğuktu elektrik kesikti. Neyse bunları kovaya koyduk. Arkada sobanın arkasında bir yere koyduk. Babam gece kömür atmış sobaya. Sabah kalktığımda 60 balığım ölmüştü 🤦🏻♂️. Trajikomik bir olay.
-
OsmanErdem maalesef öyle. Türk medyası hiçbir konuda iyi değil. Ne spor, ne sağlık, ne de hiçbir şey. Çok zayıf bir medya var kesinlikle
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın COVİD 19 testi pozitif çıktı.