Arkadaşlar şöyle. Sabaha karşı çok yerel bir yağış geçişi olabilir. Bu kar mı olur şimdiden kestirmek mümkün değil. Nem oranına bağlı. Ki yağış geçişi olan yerlerde bir ihtimal kar ihtimali var. Harbiye, Şenköy, Belen gibi yerlerde yağış olursa kar olabileceğini düşünüyorum. Şehir merkezi için sıcaklık çok uygun görünmüyor.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
sahut hocam kahramanmaras için bu gece kar gozukuyormu
Hayır. Yağış tamamen bitti Maraş için bu sistemde
-
kar yağdı sahut hocam 3 dakikalığına allahım daha çok verir inşallah
Gördüm gelen kütleyi. Gözünüz aydın 🙌🏻
-
şu an tam kar havası var ve kar savuruyor gibi de Sahutt hocam beklentin nedir
Yağışın tamamen kesilmiş olması lazım şu an. Maalesef. Dediğim gibi. Buralara kar gelebilmesi için daha güçlü bir salınım gerekiyor
-
yasarbahadirr burakca maalesef şehir merkezi için sıcaklık yetmiyor.. Bir daha bakarım eve geçince
-
20 günde 210 mm yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın için Kahramanmaraş'ta kky mümkün mü acaba veya bu gece veya yarın gece?
Takip ederiz ... Sabaha karşı bir geçiş olabilir... Okulun yoksa takip edilebilir. Sabahlar mısın bilmem. Sıcaklık çok sınırda duruyor.
-
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
Geliyom 🏃🏻♂️
-
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
-
Bu forumda biriyle alay edecek son kişi olabilirim sonuçta hepimiz bir Aileyiz dimi?
aielesiHasan kardeşim boşver uzuyor sonra. Biz biliyoruz seni. Hayırlı geceler herkese
-
Haydaa. En başa dönüyoruz yinee
-
#Sefakazancc Kuzeyli hava Hatay da eger kuvvetli olmassa yagisli kutleyi guneye atamaz ama benim sahsi tahminim kar icin radar i takip etmen olacak..
Kar Hatay için bu sistemde çok zor bir ihtimal. Bakarız o gün. Takip edilecek bir radar olursa takip yaparız 🙌🏻
-
Felaket bir yağış var. Yerde su bilek boyunu aştı...
-
Aşırı yağış var Hatay'da. Dışarıda dışarı bile çıkılmayacak bir hava var.