sayısaldada tarih var diye biliyorum ben
Evet var. Tyt sınavında 5 soru çıkıyor, o sınavdan da alan farketmeksizin herkes sorumlu. Fakat alan sınavında sayısalcılar tarihten sorumlu değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursayısaldada tarih var diye biliyorum ben
Evet var. Tyt sınavında 5 soru çıkıyor, o sınavdan da alan farketmeksizin herkes sorumlu. Fakat alan sınavında sayısalcılar tarihten sorumlu değil.
Aklınız varsa ilk seneden girin. 2 ay öncesine gidebilsem kesin yazardım bir yer. 100k dan bıraktım mezuna. bu sene hedef 40-50k. 1 sene hazırlık 1 sene mezun. Sadece lise eğitimine harcadığım vakit tam 2 yıl.
Aklınız varsa ilk seneden girin. 2 ay öncesine gidebilsem kesin yazardım bir yer. 100k dan bıraktım mezuna. bu sene hedef 40-50k. 1 sene hazırlık 1 sene mezun. Sadece lise eğitimine harcadığım vakit tam 2 yıl.
Demek hedefimiz aynı . Biz de 180k dan bıraktık
Hocam doğru diyorsun bende öyle bir hata yaptım ancak karantina yüzünden doğru düzgün ders göremedik oda piskolojik filan hepten çöktük inşllah bu sene daha iyi bir puanla yerleşcem allahın izniyle ,
Demek hedefimiz aynı
. Biz de 180k dan bıraktık
10k hedefliyordum İtü makine. Vazgeçtim İTÜ elektrik-elektronik yazacağım. 50-60k yeterli oluyormuş.
Hocam doğru diyorsun bende öyle bir hata yaptım ancak karantina yüzünden doğru düzgün ders göremedik oda piskolojik filan hepten çöktük inşllah bu sene daha iyi bir puanla yerleşcem allahın izniyle ,
Valla ben lisede full bu hobilerle ilgileniyordum. Meteorolojisiydi yazılımıydı matematiğiydi otomativiydi. Onlarla uğraştığım 3 4 seneyi derslerle uğraşsam kesin girerdim istediğim yere son 1 sene çalışmayla 100k oluyor anca
Valla ben lisede full bu hobilerle ilgileniyordum. Meteorolojisiydi yazılımıydı matematiğiydi otomativiydi. Onlarla uğraştığım 3 4 seneyi derslerle uğraşsam kesin girerdim istediğim yere
son 1 sene çalışmayla 100k oluyor anca
Hocam cidden başarılar diliyorum yaptığın tahminler nerdeyse hepsi olumlu çıkıyor sende insansın sonuçta adı üstüne tahmin ya gerçekleşir yada gerçekleşmez ama severek takip ediyorum tahminlerini:)
10k hedefliyordum İtü makine. Vazgeçtim İTÜ elektrik-elektronik yazacağım. 50-60k yeterli oluyormuş.
Umarım bu zorlu maratonda hedefine ulaşırsın hocam.Bu sene sınava girecek sayısı geçen seneye göre daha fazla maalesef. Allah kolaylık versin. Size ve sınava girecek herkese.
Okusan dert okumasan dert Türkiyede böyle malesef
Eser14 Mezunlar 1-0 öndedir bence. Sonuçta 1 yıl daha tecrübelisin. Atmosferi tanıyorsun. Ama cidden çok sıkıcı kabus gibi. Asosyal yaşam sevmem hiç.
Hocam cidden başarılar diliyorum yaptığın tahminler nerdeyse hepsi olumlu çıkıyor sende insansın sonuçta adı üstüne tahmin ya gerçekleşir yada gerçekleşmez ama severek takip ediyorum tahminlerini:)
Teşekkür ederim dostum
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
Sarp hocam şimdi dese heryer kar alacak sistemlerin birisi bitmedem biri gelecek diye şimdi neler olurdu neler kimse ağzini acmazdi
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
Geliyom 🏃🏻♂️
Geliyom 🏃🏻♂️
>>>WinteR<<< abi de gelir aydos turu yaparız