Hatay/Defne'de Sümerler mahallesinde , Hatay'ın en gözde mahallelerinden birinde, depremin 324.gününde enkazdan bir ceset çıkarıldı.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eren Belirttiğin tarihler hocam 🤔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bence gayet iyi güncelleme
ECMWF ve GEFS in birçok senaryosu uzun vadede döngü değişecek diyor. Türkiyeye bodoslama sistem indiren birçok senaryo var . Biraz daha sabretmemiz gerek Whisper eline sağlık dayım birkaç güne şenlenir buralar
-
Ana senaryo ve kontrol en sıcak senaryolar olmuş sabah
-
İsmail hoca haklı büyük kısmında .Penaltı pozisyonunu ben hakemlik kural mural bilmem. Bence penaltı.
edit : Net bir açı. Sağ kroşe falan diyor Galatasaray başkanı ve Erden Timur. Dün penaltı diyordum o açıdan bakinca. Tertemiz pozisyon.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
5’te kapanır 15’te 🤪
Besiktastan umidim fener macina kadar vardi biliyor musun. Valla dedim rıza bir şeyler yapar şampiyonluğa dahi oynar takim rakiplerin birkaç puan kaybıyla. Bu sene 3.olursa öpüp başına koymalı bence
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Süper Kupa kim alır bilememde, 90 dakika içinde bitmesin. Uzatma penaltı ne kadar uzayabiliyorsa uzasın
SahuttBu mac bizim cfs gibi 2070 li saatlere kadar gitse bile 0 0 biterdi😆
-
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Skor da söylüyorum Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 🫡
-
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
-
-
İsmail hoca haklı büyük kısmında .Penaltı pozisyonunu ben hakemlik kural mural bilmem. Bence penaltı.
-
1 pozisyonda torrera için 2 kez sağlık ekibi geldi sahaya 😆
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ben de hiç sıkılmadım kardeşim, terapi gibiydi mışıl mışıl uyumuşum uzatmalarda uyandım
Ben clash of clans oynadim hocam. Neden sıkılmadın diye sorma 😆