Kar yağdığında nem nasıl düşüyor ya yok öyle bişey
Hatayda nem sürekli 90 üstünde kışın 😃😃 sıcaklık ne kadar duserse düşsün donan yağmura dönüyor yağış yine kara dönmüyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKar yağdığında nem nasıl düşüyor ya yok öyle bişey
Hatayda nem sürekli 90 üstünde kışın 😃😃 sıcaklık ne kadar duserse düşsün donan yağmura dönüyor yağış yine kara dönmüyor
Geçmiş olsun Sahut,Allah korusun
Allah razı olsun dayı. Allah hepimizi korusun
Sabah deprem oldu. Bu sefer ev yıkılacak tamam dedim yani. Uzun da sürdü. 1 saat korkudan kendimize gelemedik. Bu yaşadığımız 4.9 sa biz 6 Şubat'ta ne yaşadık?
ECMWF sabah güncellemesi toplam yağış
Kuvvetli el nino nun attığı bakış
El nino yazının ardindan la nina kisi geliyor diye yazmışlar ama🤭
Bismillah ne oluyor 😃😃 Hayırlı sabahlar
Federasyon bir kere anlaşmış daha geri adım atacağını zannetmiyorum pek
kulüplerle anlaşmadan nereye karar alıyor. Gitmesin 2 takım da maça.
Batı önümüzdeki hafta kış değerlerine iniyor. İstanbulda 5 6 7 dereceleri görülüyor GFS akşam güncellemesine göre. Buz.🥶
Whisper süper karar olmuş. İki takımı da tebrik ederim bu karardan ötürü. Umarım Samsun 19 Mayıs stadında veya Olimpiyat stadında oynanır
gördesten iyi geceler accu weatter bizim coğrafya tahmini yaptımı bu kış için üstadlardan cevap bekliyom ayvalar sarardı ama soğuk yimedi tadı aroması kötü
Accuweather'in bir yetkilisine sordum Avrupa tahmini yayımlanmayacak dedi. Bu zamandan sonra da olmaz zaten.
GFS öğlen toplam yağış
Hayırlı günler. Kasım ayındayız maşallah kışa ne kaldı şurada. Whisper dayıma kar geldi mi sezon başlar.😃
Izlanda Hatay sınırda. Onay verdim bu sisteme 😃
Yarın akşam Beşiktaşın oynayacağı Bodo şehrinin hava durumu
Hee El Nina soğuğu mudur nedir o gelecekmiş bu senede
El nino kar fırtınası 🥶