Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hey Pogba... Come to Fenerbahçe 😃
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gönlüm Altay veya Samsunspor'da
İstanbulspor dışında hepsinin çıkmasını isterim :DYemim ederim içimi okudun sanki👍🏻👍🏻
-
Ben maç için yorum yaptım. Fikrimi beyan ettim. Ve hakemin verdiği karar için de bunun okulunu okumuş. Bizden iyi bilir dedim... Daha ne diyeyim? Veya Hipermetrop ile ne alakası var? Neyse Yasin abim. Uzatmayayım konuyu. Ama yazdıklarım arasında ona takılman... Şaşırttı açıkçası.
-
Galatasaray'ın penatısına penaltı diyip, Beşiktaş'ın penaltısına penaltı değil dersen, gözlerin hipermetrop olmuş geçmiş olsun.
Yazdıklarım içerisinden bunu çekip bunu yazıyorsan yorum yapmıyorum abi. Ayrıca Allah'a şükür hiçbir sağlık sorunum da yok🙂
-
Kar Haberi
🌨️Giresun Maşat Yaylası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 🌨️Trabzon Mesoraş Yaylası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1.ligde gönlüm elbette Adana Demir ve Samsunspordan yana
-
Bakalım Fatih veya Göztepe Beşiktaştan puanlar alabilecekler mi?
-
Hakem hatalarını sana yazıyorum hemen, Galatasaray'ın penaltısı penaltı değil, 3 golden önceki Atiba'nın dışardan çevirdiği top neredeyse 30 cm içerde, neyse bunlar bahane değil elbette, hâlâ avantaj Beşiktaş'ta.
Galatasaray' ın penaltısı net bir penaltı. Tartışacaksak Beşiktaş'ın penaltısını tartışırız. O daha sansasyonel bir karar. Elbette hakemler bunun okulunu okumuş. Pozisyonu bizden iyi yorumlar. Atibanın pozisyonunun aynısı geçen sene uçuk kaçık Alanya maçımızda olmuştu. Oluyor yani böyle kararlar. Bu kararlar Beşiktaş'ın dünkü kötü futbolunu ört pas etmeye yetmez bence. Sen de katılacaksın ki dün Beşiktaş 2.yarıdaki en kötü futbolunu oynadı. Hakem hatası vs vs vs kaybetti. Önemli olan bu. Benim söylediğim hakem hatası kesintisiz her maç oluyor. İzliyorum 3 büyüklerin bütün maçlarını. Hep tartışmalı karar çıkabiliyor. Ama herkes takımı iyi veya kötü futbol oynamış diye bakmıyor. Hakem nasıldı diye bakıyor 😂. Neyse geçelim bunları. Biz şampiyon olursak seviniriz(ama nasıl). Başkası şampiyon olursa tebrik ederiz. Helal olsun deriz. Bu kadar. Bundan öte bir şey yapamayız zaten
-
heh evet onu unutmuşum 3 nsakalanım hareketi net kırmızı idi bence mutlak gol şansı direk
Yok bence. Öteki defans oyuncusu yetişirdi. Hakem orada gayet doğru okudu 2 pozisyonu
-
Tabii niye hak eden olsun? Şampiyon Fenerbahçe olacak diye derdi Aziz Yıldırım 🙂🐥🐥
-
Sonuç olarak çok konuşmaya gerek yok. Galatasaray ve Fenerbahçe kazandı. Tebrik ediyorum Galatasaray'ı da,Beşiktaş'ı da. Fenerbahçe' de son dakika golü ile belki de son bir şans dedi. Bakalım neler olacak... İnşallah hak eden takım şampiyon olur.
-
Hakemin bana göre 2 hatası var, 5. dk donk kırmızı görmeliydi ve en az 30 cm aut olmayan pozisyon. Onun dışında BJK bu maç kadro derinliğinin olmamasının sıkıntısını yaşadı forvette üretken olamadık çünkü gökhan bir el freni gibi kesti atakları, nsakala berbattı ama en azından o kanatta nkoudou olsa nsakala daha defansif kalıyordu. Bu maçı bir nkoudou çözerdi. Yedeklerden bahsetmiyorum bile 4 değişikliğe necip ve dorukhan ile cevap verebildik sadece. Ancak endişeye mahal yok ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

1) Donk'a o pozisyonda kırmızı kart verilse. İşte o zaman hakem hatası olur.
Eğer ona vereceksen Rosiere Emre Akbabaya yaptığı müdahaleye de %100 vermen gerekir. İkisine de vermeyerek bence gayet doğru yaptı. 2si de %100 gol şansı değil.
2) Beşiktaş'a helal olsun. Bu kadro derinliği ile şampiyonluğa oynuyor. Bizim yedek olamayan oyuncularımızdan bile bir ilk 11 çıkar ve gayet de oynar. Bu konuda Beşiktaş'a %100 hak veriyorum. Dün yedeklerini gördüm ve üzüldüm harbiden.
-
Ben çok çok koyu Fenerbahçeliyim. Bunu birçoğunuz biliyor. Ama her puan kaybedilen maçı hakeme bağlamıyorum. Dün son dakika olan pozisyon gol olmasa hakeme ne diyceklerdi? Yine hakem mi eleştiri yiycekti? Ben merak ediyorum . Acaba Ankaragücü hakemi eleştirdi mi? 20 dakikada rahat rahat 4 gol atabilirdi. Son dakika yedikleri golde acaba onlarda hakem el vermedi diye itiraz edip hakemi eleştirmedi mi? Her maç aynı şey. Puan kaybettik. Hakemin açığını bulup takımın kötü futbolunu bu açıkla kapatalım.