Takip eden 87 üyeye selam olsun 🙌🏻
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
342 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akdeniz deli gibi AB patlatıyor
-
Yarın için Kahramanmaraş'ta kky mümkün mü acaba veya bu gece veya yarın gece?
Takip ederiz ... Sabaha karşı bir geçiş olabilir... Okulun yoksa takip edilebilir. Sabahlar mısın bilmem. Sıcaklık çok sınırda duruyor.
-
Tuttur İstanbul'u gel kar avına gideriz :D
Geliyom 🏃🏻♂️
-
Sarp Özdoğan son sene çalışıyorum ben de☹️. 100 k ya girersem kesin yazarım bir yer. Mantıklı bir tercih yaparım yani
-
Bu forumda biriyle alay edecek son kişi olabilirim sonuçta hepimiz bir Aileyiz dimi?
aielesiHasan kardeşim boşver uzuyor sonra. Biz biliyoruz seni. Hayırlı geceler herkese
-
Haydaa. En başa dönüyoruz yinee
-
#Sefakazancc Kuzeyli hava Hatay da eger kuvvetli olmassa yagisli kutleyi guneye atamaz ama benim sahsi tahminim kar icin radar i takip etmen olacak..
Kar Hatay için bu sistemde çok zor bir ihtimal. Bakarız o gün. Takip edilecek bir radar olursa takip yaparız 🙌🏻
-
Gelecek olan kıytırık diye tabir ettiğiniz sistemin potansiyelini hepimiz görmedik mi?
Efsane olabilecek bir sistem değil miydi?
Sistem o parazit olmadan gelse Aralık ayını her şekilde normaller altında kapatmayacak mıydık?
İnsanın 20 30 gün önce yaptığı tahminde bu atmosferde değişiklik olmama gibi bir ihtimal var mı?
Şimdi sistemin gelmeme sebebi Sarp hocamız mı? Ne kadar severiz birini eleştirmeyi. Eleştirne lafım yok.. Ama eğer sistem göründüğü gibi gelse tamamen başarlı sayılabilecek bir tahmin bilmem nerede patlayan bir AB yüzünden başarısız mı sayılacak?Arkadaşlar burada kimse zorla veya ücretle tahmin yapmıyor. 3 5 bilgiye sahip araştıran veya çabalayan hevesli insanların hevesini kırmayın. Yaptığınız yorumlar veya eleştiriler hiç yapıcı değil.. Sistem niye gelmedi diye hesap sormanın mantığı var mı?
Eleştirenlerin çoğu evinin önünde kar birikimi olmayacak veya o tahmin kendi beklentieri gibi olmadı diye yapılıyor .. Arkadaşlar hocalarımız ne gördüyse yorumlayıp bize aktarıyor. Hava olaylarını kendileri düzenlemiyor. Şahsen yaptığınız bu yorumları mantıklı bulmuyorum.
-
Felaket bir yağış var. Yerde su bilek boyunu aştı...
-
Aşırı yağış var Hatay'da. Dışarıda dışarı bile çıkılmayacak bir hava var.
-
66.saatte güneyimizdeki yağış🙄😞
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 100 km bile değil. Şanssızlık bu kadar olur ancak 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
-
Antakya'da tam kış havası var. Kuvvetli yağmur, rüzgar ve soğuk hava...
-
Saadet sonunda kavuşmuş 😜😜