Bu sene inşallah🤞🤞
İnşallah Hatay'da görürüz. O kdar inat ettim ki merkezde görcem diye. Ne Amanoslara gidebildim. Ne Maraşa. Bu sene kısmet olursa Merkezde görürsek gerek kalmaz gitmeye bir yere
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sene inşallah🤞🤞
İnşallah Hatay'da görürüz. O kdar inat ettim ki merkezde görcem diye. Ne Amanoslara gidebildim. Ne Maraşa. Bu sene kısmet olursa Merkezde görürsek gerek kalmaz gitmeye bir yere
Bu sene 1 metre hedefimiz
Biz de kar görürsek işte felan ![]()
3 4 aylıktım :koşma:
Hatırlıyor musun 😂
Ben de hatırlarım 2004 senesini 😎😎
Kadıköy’de Ali Koç istifa sesleri yükseldi
Yükselse ne olur? Kaçırma Szalai o pozisyonu. Serdar Dursun boş kaleye at golü. Antwerp maçında Valencia penaltı kaçırma vs vs vs. Ali Koç istifa mantıklı değil......Takıntı olmasa bu maçı da öncekini de alırdık. Ali koç oynamıyor oynatmıyor müdahale etme şansı yok. Hoca bu yüzden var. Maç ortası yap doğru müdahaleni... Nasıl katlanabiliyorsun Nazım'a 90 dakika mesela?
Saçma bence taraftarın böyle gaza gelmesi. Ama onlar da haklı.
82 de Mesut'u oyuna al. Sonra Mesut eski Mesut değil. He aynen değil...
Alex nasıl Alex oldu, her gelen hoca oyun düzenini onun üzerine kurdu, Fenerbahçe'de devasa bir beyin var ama kullanamıyor benim gördüğüm bu, oyunu Mesut Özil üzerine kuracaksın ki, bak bakalım neler oluyor neler.
%5000000 katılıyorum. Oynat Nazım'ı, Crespoyu. Bunlar sana şampiyonluk getirecek. Binbir pozisyon 1 gol. Rakip 2 pozisyon 2 gol. Helal olsun.
Acaba Hatay için hangisi iyiydi? Merak ettim. 2012 gördüm bilirim. Yeter 😜😜
Ne değişiksiniz... O ney la😂😂😂
6 bin fazla değil kaçmana gerek yok 😂😂
Altı milyar 750 milyon :koşma: :koşma: :koşma: :koşma:
En fazla 1 hafta sonra sıkılıyorum 😂 Demek ki galerimi görsen şaşırırsın 😅
:koşma:
Saadet o kadar profil fotosu değiştirdin ki... Toplamda o kadar fotoğrafım yok. =D=D:-D
Bu konu hakkında yorum yapmamak en iyisi. Tek diyebileceğimiz şey yapanlar Allah'larından bulsunlar.
Hocam ciddi ciddi okuyorum bende Deno06
GFS paylaşsak mı ? Whisper