Hayırlı günler herkese...
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sabahları serin, öğlen ise ılık ve yağışsız havalara bir süre daha devam edeceğiz... Önümüzdeki uzunca bir süre bölgede yağış yok. Sıcaklıklar çok stabil değerlerde.. Geceleri serin, iç kesimler soğuk günler yaşamya devam edecek...
Ya bugün ya da yarın akşam Ekim ayının kalanı ve Kasım ayı ile ilgili genel değerlendirme yapacağım... Takipte kalın... Güzel bir hafta sonu dilliyorum :elkaldıranadam:
-
biraz donacağız gibi
Kısa bir süreliğine evet... 1 gün gibi bir süre
-
Bugün sabah Hatay merkezde sıcaklıklar 8 derecenin altına kadar düştü. İç kesimlerde çoğu yerde 0 dereceye yakın sıcaklıklar ölçüldü. Sabah gerçekten üşüdüm. Hissetmeye başlıyoruz sonbaharı. Arsuz,Samandağ, Alanya, Mersin gibi kıyı şeritlerde ise en düşük sıcaklık dahi 16 20 derece arasındaydı...
-

Doğu Karadeniz'e muazzam bir kar yağışı geliyor
-
Whisper gece yazdıkların için eline sağlık dayı👏🏻
-
accuweather tahmini için bana soru sormayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum .
Tahminleri boyalı harita çalışması benim için yorumlamalarıda içler acısı .
Saygı duyarım. Ama benim mevsimsel tahminde en çok takipp ettiğim ve güvendiğim ayrıca sadece bir değil birden fazla uzmanın yorumlayarak yorumladığı bu tahminin ben üstüne tanımam
-
bir şey sormak istiyorum yağışı bol tahmin vermiş ülkemiz adına kırım civarınada soğuk vermiş 2020 deki yoğun kar yağışını yakalayabilir miyiz kırımdan gelmişti o sistem de cevaplarsanız sevirim
2020 deki yoğun kar yağışını yakalar mıyız onu şimdiden veya bu tahminden çıkaramayız. Çünkü bu mevsimsel bir tahmin. Ama bu tahminde verilene göre kuzeyimizden sarkacak soğuk havalarda ülkemizde çok yoğun kar yağışları görülebilecek. Bu yorumdan öteye gidemeyiz bu konuda. Yani o tarz bir sistem sistemin gücüne göre belli olabilir. Kırım civarını soğuk vermesi ve ülkemizi bu kadar yağışlı vermesi de elbette gayet güzel... Kırımdan sarkacak soğuklar ile güçlü ataklar alabileceğiz. Asya tahminine de bakalım öyle yorum yaparız daha rahat
-
Gü-nay-dın HS ailesi gününüz güzel geçer inşallah
Bir mesaj aldım bütün keyfim yerine geldi 🥰
Nasıl bir mesaj acaba bu Arda 😜.. Sana ve size de günaydın :elkaldıranadam:
-
Blackseaeffect özellikle Rize, Artvin dolaylarında Pazartesi ve Salı günlerinde aşırı yağış ihtimali var. Kıyılarda şiddetli yağış (60 70 mm), yükseklerde ise yoğun kar (20 30 cm) beklentisi var. Hayırlı akşamlar dilerim. Başka sorunuz varsa cevaplayayım...
-
Blackseaeffect evet önümüzdeki sistemde de Karadeniz kıyılarında şiddetli yağış olacak. Ayrıca sıcaklıklar tek haneli değerlere inecek gündüz dahi. Fırsatınız varsa 800 900 metredeki köylerde dahi kar görebilirsiniz. 😎
-
Haftaya yayımlanacak tahminde kuzeyimizde boş bırakılan alanda komple COLD yazacak sanırım.
-
Asya tahmini ne zaman gelir genellikle yarın mı
Haftaya çarşamba
-
Peki Asya tahmininde Türkiye'den soğuk diye bahsetmedi mi? 😜😜🏃♂️. Her seneki totemlere devam
-