Günaydın. Aşıdan sonra sabah kalktım. Kalkamıyorum. Her yerim ağrıyor. Öksürük de başladı.
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
2.doz aşımızı da olduk. 👍🏻🏃♂️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayrıca
Alaska ile Sibirya arasında bulunan Çukçi denizinde Eylül sonu buz miktarı 2006'dan sonra en yüksek değeri yakaladı.Son 15 yıl ortalaması 1990'ların bile çok gerisinde seyrederken bu artış önemli. https://t.co/j4c573Ws5N
-
Merhabalar , bünyamin sürmelinin şu sıcaklık haritasını filan gösterdiği uygulama hangisi
Merhaba hocam :elkaldıranadam:
Aylık tahminlerde kullanığını soruyorsanız NOAA nın CFSV2 aylık çıktılarını kullanıyor.
Günlük tahminlerde de kendi simülasyonu olabilir.Daha önce öyle bir uygulamaya rastalamadım.
-
Günaydın. Artık sabahları serin ve soğuk havalarla uyanıyoruz.Özledik de böyle havaları. Sabah bir göz gezdirdim. Bu hafta içi sıcaklıklarda 3 4 derecelik bir azalış var. Kıyı kesimlerde dahi gece sıcaklıkları 15 derecelere yaklaşıyor. Kahramanmaraş gibi iç kesimler ise 10 derecenin altını zaten birkaç gündür görüyor.. 7 8 derecelere doğru gerileyecek iç kesimlerde gece sıcaklıkları. Grip ve soğuk algınlığının kaçınılmaz olduğu dönemdeyiz şu an. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Detaylı tahmini yarın akşam yapacağım. MMutlu hafta sonları dilerim....
-
Haklılar ve çok erken başlayacaklar
Bakalım. Avrupa tahmini de yayımlanır bir iki haftaya...
-
ABD için iyi bir kış bekliyorlar🤷🏻♂️
-
Geçen kış, özellikle orta ABD'de, aşırı soğuk havanın ardından gelen bir kar fırtınasının Teksas'ta milyonlarca insanı karanlıkta bıraktığı kısa sürede unutulmayacak bir kıştı. Sadece birkaç gün sonra, ülkenin % 73,2'si yerde kar ölçümü yaptı , bu metrikte rekor tutulmaya başlanan 2003'ten bu yana en yüksek oran. Ek olarak, Denver 37 yılın en karlı kışını yaşadı . AccuWeather'ın Kıdemli Meteorolog Paul Pastelok liderliğindeki uzun menzilli tahminciler ekibi, yaklaşan kış sezonu için yıllık tahminini yaparak, ülkenin dört bir yanındaki insanlara kıyıdan kıyıya yoğun bir kış olması beklenen şeye hazırlanmaları için zaman verdi. AccuWeather, La Niña olarak bilinen bir hava olayı nedeniyle bu yıl geçen kışa kıyasla bazı benzerlikler öngörüyor.
-
Accuweather ABD kış tahmini.... Buyurun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
sahutt sana aslında site güzel dedim ama işte veriler eksik bazıları sallama rakam .% 100 doğruluğı olan site bulsam para karşılığında bile bakıcam ama genede idare eder fena değil işte adam erzuruma 50 derece koymuş birader :D bu ne kardeşim dedim bozuntuya vermiyorlar
çakallarOluyor ya illa hatalar. Sen bakma kusurlarına

-
yani şöyle pek birşey yoktu derken şubat sisteminde ciddi kar alamadık yani zayıf aldık. oraya oranla pek birşey yoktu anlamında demek istedim batıya vurmuştu sistem
Anladım. Pek bir şey yoktu derken ben de şaşırdım yani...
-
poyraz oluyor ondan
oralarda gene az sen köye bi çık bak noluyor evet geçen sene yol kapandı... bursada ise pek birşey yoktu sabitHer soğuk poyrazdan mı kaynaklanıyor? Hatırladığım kadarıyla Bursa geçen sene en çok kar alan yerlerden biriydi. Pek bir şey yoktu derken anlamadım...
-
Ekim ayının büyük çoğunluğu için kafamda bir senaryo oluştu. Allah izin verirse her zaman olduğu gibi Pazar akşamı güzel bir tahmin yazarım. Ekim'in ilk 2 haftası için bir değerlendirme yaparım. Herkese hayırlı akşamlar ve şimdiden hayırlı Cumalar dilerim...
-
Kaymak istiyorsanız Hatay'a gelin. Ben sizi ağırlarım..
:snowboard: -
Sabah okula giderken sağanak yağmur başladı. Güzel bir yağış eşliğinde yürüdük okula. Eylül ayındaki 2.yağış oldu Antakya için. Güzel bir başlangıç diyebilirim...