Sahutt tarafından yazılan gönderiler

Ahmet Kaya dedim.

#SÖYLE dedi.

Çok seviyodu beni dedim.

#SEVEMEZ dedi.

İçimi paramparça oldu dedim.

#KUM #GİBİ dedi.

Bırakmaz diye düşünmüştüm dedim.

#NERDEN #BİLECEKSİN dedi.

Hep buralarda buluşurduk dedim.

#ARKA #MAHALLE dedi.

Sahilde otururduk dedim.

#YAKAMOZ dedi.

Çok pişmanlığım var dedim.

#HEP #SONRADAN dedi.

Tükeniyorum dedim.

#SABIR #KALMADI dedi.

Ayrılırken bana ne dedi biliyomusun dedim.

#KENDİNE #İYİ #BAK dedi.

Ne demeliydim dedim.

#HİÇBİRŞEYİMSİN deseydin dedi.

Sen iyimisin dedim.

#İÇİMDE #ÖLEN #BİRİ #VAR dedi.

Nasıl geçti onsuzluk dedim.

#AĞLADIKÇA dedi.

Benim yerimde olsan ne yapardın dedim.

#KAFAMA #SIKAR #GİDERDİM dedi.

Ha bu arada benim doğum günüm dedim.

#DOĞUM #GÜNÜN #KUTLU #OLSUN dedi.

Allaha emanet dedim.

#HOŞÇAKAL #GÖZÜM dedi...

Böyle bir şey buldum Twitter'da hoşuma gitti..

@Yusuf

İstanbul vs kaç derece ölçülür

Sıcak güneyden geldiği için İstanbul'a veya İstanbul gibi kuzey şehirlere kadar etkisi çok azalıyor. Hatta şu anki görüntülere göre İstanbul sıcağı geç normale göre serin 🙂🙂.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Güneydeki +28 ler bilmem kaçlar..... Kuzey Batı'da +4 +6 mesela ....

Haziran için ayın ilk haftasında bir sıcak atak ihtimali mevcut. Aşırı sıcak atak desem yeridir. Özellikle bölgenin doğusu için. Sıcaklıkları 34 35 lere kadar yükseltebilecek bir atak. Elbette henüz bu bir ihtimal. Ancak yüksek bir ihtimal. Hemen sonrası için görüntüler daha iyi. Daha serin ve sakin havalar bizleri bekliyor olabilir. Takipteyim. Gelişme oldukça yazar çizerim. ☀️🌞🌡️

model paylaşacak yok mu hiç

Mustafa model takibini bir aksiyon (kuvvetli yağış veya kuvvetli ve zarar verecek boyutta olmadıkça) yaz aylarında düzenli olarak paylaşma gereği duymayız. Zaten çok kişi de uğramaz yaz aylarında. Ancak herhangi takibe değer bir durum oldukça gerek ben gerek Izlanda  Semih Ö. vs vs kişiler paylaşım yapıyoruz. Onun dışında sıcak havaları takip etmek de insanı sıkar😃😃

Selamlar sevgiler dostlar. Klasikleşen Pazar gecesi haftalık değerlendirmemizi yapalım 🙂. Ayrıca Haziran ayı için de ufak bir perde açarız.

Öncelikle Mayıs ayını bölge geneli sakin kapatacak. Bu hafta bölgenin hiçbir yerinde kayda değer bir yağış olmayacak. Hatta neredeyse hiç yağış olmayacak. Ama çok da sıcak geçirmeyeceğiz. Mevsim normallerinde sıcaklıklar ile bu haftayı kapatacağız. Hafta içi kıyılar 29 30 derecelerde.... İç kesimler 26 27 derecelerde geçirecek bu haftayı. Salı ve Çarşamba ufak bir sıçrama olabilir. Sıcaklıkları 1 2 derece arttırabilir. Ancak Cuma gününe doğru 4 5 derecelik bir serinleme olacak tekrar. Yani bir aşağı bir yukarı gidip gelecek sıcaklıklar. Uzun lafın kısası mevsim normallerine yakın, sıcak ve kurak bir hafta bizleri bekliyor. Hafta sonuna doğru bir serinleme ihtimali mevcut. Ona Çarşamba günü bakarız.

Durum şimdilik böyle

Gelelim Haziran ayında bizleri nasıl havalar bekliyor?

Öncelikle Haziran ayı için pek aksiyon beklediğimi söyleyemem. Genel olarak sakin, kurak ve mevsim normallerinin üstü(1.5 2 derece) sıcak geçmesini bekliyorum. Ancak şunu da belirtmek istiyorum. En azından 1 yağışlı sistem beklentim var Haziran ilk yarısında. Modellere de yansır bir süre sonra. Bakalım bekleyip görelim. Onun dışında yağışsız ve sıcak yani Meteorolojik anlamda gayet sıkıcı bir ay bizleri bekliyor 😃😃. Durum şimdilik bundan ibaret. Hepinize hayırlı geceler diliyorum... Kendinize çok iyi bakın... Sağlıkla kalın...