ECMWF
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sahutt Ecmwf ve Gfs Naoları atabilir misin
Atabilirim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar olsun. Son günlerde modellerdeki hareketler bölge için hep olumsuz ilerlediğinden hiç hevesim yok uzaktan takip yapacağım bugün.
-
Fiorentina'da 17 numaralı formayı seçen Nicolo Zaniolo: "Türkiye'deki depremde hayatını kaybeden bir çocuk için bu numarayı seçtim. Babasına sözüm var."
Böyle demişse helal olsun -
GEFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
-
-
Sistemi özetlersek bölgenin çoğu ,Adıyaman antepten başlayıp urfaya sivereğe kadar , kar gördü. Sivereğin kar görüp diyarbakırın görmediği çok sisteme rastlamadım. Hayırlısı olsun. Ayın 10-13 ü arası Diyarbakır dahil bölgede kar yağışı ihtimalleri var yine. Takip ediyorum
-
Büyük potansiyel mehmet civan . Kaçarsa çok üzer
-
Arkadaşlar bence yeterli 😂 takip yorumlar için teşekkür ederimm ❄️
Eline sağlık. Takip ve yorumlar için teşekkürler. Değişmesi ümidiyle.
GFS
-
O 980 orada olduğu sürece üstümüzden akar gider gibi duruyor
Bu görüntüde 15 gün durgun havalara merhaba deriz. Yazık olur. Hiç ama hiç iyi görüntü değil
-
-
Saadet millet kaçtı bir şeyler yap