Hatay'da mis gibi yağmur başladı.... ?️?️
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
ama gece yağış vermedi ://
Geceye zaten yağış ihtimali yok artık. Bu güncelleme daha da güzel bir hal alabilir. Bunun sinyalini gördük. Herkese hayırlı geceler diliyorum
-
Bakalım görelim. Bismillahirrahmanirrahim
-
Verse sürpriz olur yani
-
Gfs gece guncellemesinin iyi gelcegini dusunuyorum.Gol olcak insallah.
Yok hocam bu dakikadan sonra vermez. Zannetmiyorum.
-
Gfs gece güncellemesi ne olur
Bakalım. Her şey sınırda. Her şey olabilir
-
Mersin anamur rakım 130 da dereceler (-) düşer mi poyrazın etkisiyle
Kar görürsünüz. Ama sıcaklı - ye düşer mi bilmem
-
hocam yeni güncelleme geldi mi? Sahutt
İşe yaramaz bir ECMWF güncellemesi. Bir şey beklemeyin diyor.
-
Arkadaşlar şimdi üzülmek için erken daha. Önümüzdeki güncellemeleri değişime açık görüyorum hala. Son saniyeye kadar takibi bırakmayacağım ben.
-
Akşam ECMWF noktayı koyar büyük ihtimalle. Ama böyle kar almamız çok çok zor. 36 saat kala modellerden kazık yemek...
-
beyler pek şey yapmak istemiyorum ama hep hatayı mı konuşuyorsunuz ne birazda kahramanmaraş i konuşun ??
Ben modeller bozdu derken sadece Hatay için söylemedim ki. Bu şekilde gelirse Kahramanmaraş bile riske girer
-
Valla benim beklentilerimin çok çok altında kalan bir sistem. Üzüldüm bu şekilde bozmasına. Gerçekten gecemizi gündüzümüze kattık. Takip ettik. Ve bu sonuç. Yoruyor insanı. Hem fiziksel olarak yoruyor
-
sahut hocam peki ecmwf nin akşam güncellemesinden bir şey bekleyelim mi yoksa sadece gökyüzüne bakıp bekleyelim mi
Artık modellere bakmanın çok bir anlamı yok. Ben çok ekstrem bir durum olursa bilgilendiririm buradan
-
Geçen sene 9-12 Şubat’ta Mersin’de harika kar yağışları olmuştu tutmamıştı ama seyretmesi güzel yağışlardı ,keşke öyle bir sistem tekrar gelse...
Evet Mersin neredeyse Hatay kadar almıştı. Bu sistemde kar alır almasına ama bu bir saat veya biraz daha uzun sürer. Son 24 saat bakarız Mersinin durumuna da
-
Ne diyorum? Ben farklı bir şey söylemiyorum. Şu anda doğru model yorumlaması yaparsanız eğer. Neredeyse hepsinin mutabakat sağladığı 1 konu var. Çarşamba öğlen soğuk girişi olacak. Kar başlar. Akşama kadar devam eder
Ancak yağış süresini kimi model perşembe sabaha. Kimi öğlene kadar veriyor. Bazı modeller ise çarşamba akşam veya gece saatlerine doğru yağış biter diyor