Model uzun vadede blokaj görmüş. Kasım ilk haftayı yer bu görüntü. Yüksek basınç etkisinde gireriz. umarım bu görüntüdeki gibi bir senaryo olmaz. Takibe devam
Sahutt tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yağmur Payas'ta hayatı felç etti. İskenderun-Payas otobanı kapandı. Okullar 1 gün tatil edildi.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese günaydın. Bol kazançlı , sağlıklı bir hafta diliyorum herkese 🫡
-
28’inden sonra hareketlilik başlıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İki modelin sabah çalıştırması da 0 izotermlerini Trakya’dan ülkemize değdirmiş. İç bölgelere de iyi bir kar yağışı vermiş. Takibe devam.
-
Hayırlı geceler olsun
-
Hazırlık var. Çağrı Erdal . Kur bize bir salıncak
-
wriscuttern bir süredir milli takım dahil futbol takip etmiyorum. Ama sadece sergen için değil Fenerbahçe'de konuşulan hoc adayları için de senin söylediklerin çok doğru.
Mesela Burak Yılmaz bugün yine kazandı. İstikrar sağlamaya başladı. Keza Selçuk İnan. Boş oturmaz. Okan'ı biliyoruz zaten.
Ama bizim camia evladı olarak nitelendirdiğimiz hocalar oturmuş yorumculuk yapma ona buna sallama derdinde. İş , icraat yok.
Velhasıl bugün Fenerbahçe maçı vardı işim de olmamasına rağmen izlemedim. Öğlen Superbike izlemiştim. Futbola olan ilgim bu futbol ikliminde gün geçtikçe eriyip gidiyor
-
-
Whisper eline sağlık dayı.
192'li saatlerden sonra ülkeye ciddi bir yağışlı sistem giriş yapıyor. 0 izotermi de hemen hemen Trakya'ya giriş yapıyor. Dağlar bu sistemle ilk sağlam kar yağışını alacaktır. Ülke geneli iyi yağış alır bu şekilde Ekim ayının son haftası. Takip edelim.
-
-
İlk kar ihtimallerimiz. Diyagramda görmeyi özlemişiz