wriscuttern acaba asil düşüş şubat 2-3 mu ? yoksa 8-9 mu?
Bana şubatın ilk haftasının son günleri ve 2.hafta daha uygun geliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern acaba asil düşüş şubat 2-3 mu ? yoksa 8-9 mu?
Bana şubatın ilk haftasının son günleri ve 2.hafta daha uygun geliyor
Bol yağmurlu bir sürece giriyoruz. En azından yağışımız var . Bakalım şubat ilk hafta nasıl şekillenecek.
GFS ÖĞLE 354
Ens
ECMWF
Ayin 7-8’indeki senaryolarda düşüş var. Bazıları da epey yüksek tabii ki . Takibe değer
Hocam çok sinirliyim yani iç bolgeler ollarak doğru düzgün kar allamadik rakim 1300 siz şimdi neredeyse 20 gün daha bir şey yok diyorsun aklımı yetirecem
Abim sinirlenme. Atmosfer bu. İnsan zorla bir şey yaptiramiyor. Geçen sene 1 defa kar görmemiştik. Şükür bu sene mesela şanslıydık Güneydoğu’da her sistemde kar goruyoruz. Insallah batı için de iç anadolu için de etkili olacak sistemler illaki gelecektir. Sükunetle takip edip takibin keyfini çıkarmamız lazım geçen senelerdeki gibi. Tabii sistem görmeden takip zor ama işaret edilen vakitleri takip edelim bence.
ENS
GEFS
GFS
ECMWF
ECMWF ARA
GEFS
Dün kar yagmaması büyük hayal kırıklığı oldu. Bütün veriler desteklerken şartlar bu kadar uygunken olmaması üzdü biraz. Ama iyi yağış aldık. Hemen hemen 150 metrelere kadar indi kar Güneydoğu bölgesinde. Güneydoğu olarak iyi bir kış geçiriyoruz. Darisi inşallah tüm ülkeye . Sonraki sistemleri izlemeye başladım. Takip edelim ☺️